Unul dintre cele mai importante aspecte care trebuie luate in considerare in designul si decorarea interioarelor este iluminatul.

Intentia urmarita si efectul obtinut pot varia substantial din cauza utilizarii incorecte a luminii. Prin urmare, decorarea si iluminatul merg mana in mana; nu este posibil sa obtinem un rezultat bun daca le separam.

Iluminatul va juca intotdeauna un rol decisiv in armonia unui loc. Prezenta sa in case si spatii determina o stare de spirit.

Locurile intunecate tind, prin natura lor, sa fie depresive si lipsite de emotii. Prin urmare, daca stii cum sa faci o buna utilizare a iluminarii in camere, cu atat mai buna va fi atitudinea ta fata de propria viata.

Pentru living

Intr-o camera de zi, combinatia de decor si iluminat devine mai complexa, deoarece exista diferite puncte de interes.

Iluminatul general cu lumina difuza indreptata spre pereti ofera o imagine de ansamblu a incaperii. Lampile de masa creeaza o atmosfera invaluitoare in zona de conversatie, in timp ce lampile de podea sunt ideale pentru colturile de lectura.

Atunci cand te uiti la televizor, corpurile de iluminat ar trebui sa fie plasate in spatele ecranului pentru a evita reflexiile si deteriorarea vederii.

Pentru dormitor

Dormitorul este cea mai frecventata incapere din casa, fiind dedicata relaxarii si odihnei.

Citeste continuarea aici: Sfaturi pentru iluminarea corecta a locuintei

2 thoughts on “Sfaturi pentru iluminarea corecta a locuintei

  1. Ma bucur ca am descoperit acest articol pentru ca imi doream sa imi redecorez livingul si acum am gasit cateva idei excelente. Mi-a placut in mod special sectiunea cu sfaturile de aranjare a mobilierului pentru a crea un spatiu confortabil si functional. Abordarea simpla si practica a autorului m-a convins sa incerc cateva din aceste idei.

  2. Articolul este foarte interesant si util pentru cei care doresc sa-si decoreze locuinta in stil modern. Prezentarea ideilor de amenajare interioara este foarte inspiratoare si ofera o multime de sugestii practice. Personal, mi-ar placea sa incerc cateva din aceste idei in propria casa pentru a o transforma intr-un spatiu modern si elegant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *