Oglinzile sunt elemente decorative foarte practice, deoarece pot trezi senzatii diferite in functie de scopul pe care il urmarim.

Importanta oglinzilor in decor este de a oferi un sentiment de spatialitate, lumina, profunzime sau continuitate.

Atunci cand ne gandim la locatia ideala pentru oglinzi, trebuie sa luam in considerare imbunatatirea pe care dorim sa o dam mediului ales.

Cu toate acestea, este important de retinut ca decorarea cu oglinzi nu este deloc simpla.

Pentru a-ti decora casa cu oglinzi, nu este suficient sa ai oglinzi frumoase in casa, ci este necesar sa stii unde si cum sa le asezi pentru a crea iluzii optice sau pentru a genera o atmosfera vesela.

Iata cateva idei utile, pe care ar trebui sa le iei in considerare, inainte sa cumperi oglinzile.

Oglinzile influenteaza luminozitatea camerei

Locul in care amplasezi oglinzile influenteaza drastic gradul de iluminare al camerei pe timp de zi.

Daca pui o oglinda de perete paralel cu fereastra, ea va reflecta lumina in toate celelalte unghere ale incaperii.

Bineinteles, si marimea oglinzii conteaza, in reflectarea acesteia.

Oglinzile pot sa rafineze atmosfera

Toate marile institutii, hoteluri sau banci folosesc designuri in care integreaza si oglinzi. Ele ofera somptuozitate si rafinament incaperilor.

De ce sa nu aplici acelasi principiu, chiar in casa ta? Ele se vor preta, cel mai bine, pe peretii vopsiti in nuante inchise, deoarece contrastul oferit va fi unul minunat creat.

Citeste continuarea aici: Lucruri de stiut inainte de achizitionarea oglinzilor

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Lucruri de stiut inainte de achizitionarea oglinzilor

  1. Este evident ca cei de la Prodecor au o pasiune pentru frumos si sunt dedicati sa ofere clientilor lor cele mai bune solutii de design interior. Recomand cu caldura acest site tuturor celor care isi doresc o casa decorata impecabil.

  2. Mi-a placut mult sectiunea dedicata tendintelor actuale in design interior. Este reconfortant sa stiu ca exista mereu optiuni noi si moderne pe care le pot incorpora in propria casa pentru a mentine un look fresh si actualizat.

  3. Prodecor pare a fi o sursa de inspiratie excelenta pentru cei care doresc sa-si decoreze locuintele cu gust si rafinament. De asemenea, apreciez faptul ca au inclus si sfaturi practice pentru alegerea celor mai potrivite piese de mobilier sau accesorii.

  4. Articolul este foarte informativ si mi-a oferit multe idei noi pentru amenajarea casei mele. Sunt impresionat de diversitatea produselor prezentate si de modul in care pot fi integrate in diverse stiluri de design interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *