Cand vine vorba de papusile sexuale de astazi, se pare ca scopul producatorilor este acela de a crea papusi gonflabile reale, care sa semene cat mai mult cu tiparul feminin cel mai agreat de barbati, si anume o silueta subtire, decolteu generos, un chip frumos si par lung.

Papusile sexuale din prezent sunt fabricate din silicon sau elastomer termoplastic de calitate medicala, elastomerul fiind o substanta similara cauciucului. O papusa sexuala poate costa destul de mult, in functie de caracteristicile suplimentare.

Doritorii pot opta pentru papusi gonflabile care sunt prevazute cu caldura corporala, cu senzori tactili, care simuleaza respiratia si multe altele. De asemenea, consumatorii au la dispozitie personalitati diferite, inclusiv personalitati indraznete sau timide, dar si diferite tipuri de corp, impreuna cu o gama de culori de piele, de ochi si de par.

Totusi, cele mai multe papusi gonflabile au pielea deschisa, silueta slaba si sanii mari, fiind asemanatoare cu papusile Barbie. De fapt, producatorii discuta despre papusi gonflabile reale care ar trebui mai degraba considerate roboti sexuali alimentati cu inteligenta artificiala.

Acest tip de roboti se dezvolta de ani de zile si au fost lansati pentru prima data in anul 2017, desi in prezent, la fiecare cateva luni, o noua papusa este lansata, prezentand noi caracteristici.

De ce consumatorii sunt dispusi sa achizitioneze papusi gonflabile?

Conform expertilor, consumatorii sunt dispusi sa cheltuiasca sume impresionante de bani pentru a face sex cu papusi gonflabile dintr-o varietate de motive.

Citeste continuarea aici: Papusile gonflabile – cat sunt de populare in prezent?