Atunci cand cauti modalitati pentru a putea combate stresul, nu trebuie sa treci cu vederea una din cele mai simple si eficiente strategii, aceea de a crea la tine acasa un loc linistit care sa iti ofere relaxarea necesara.

Avand in vedere ca acasa este locul unde majoritatea zilelor noastre incep si se termina, este important sa reusesti sa amenajezi un loc special in care sa te deconectezi total, chiar si pentru o perioada scurta de timp, de tot ceea ce inseamna stres si agitatie.

Amenajarea unui loc special de relaxare in locuinta noastra va reprezenta o sursa importanta de incarcare cu energii pozitive si ne va ajuta in a ne pastra motivatia indiferent de ceea ce se intampla in viata noastra de zi cu zi.

Creeaza spatiul de relaxare ideal la tine acasa tinand cont de sfaturile si trucurile de mai jos.

Opteaza pentru nuante deschise si pastelate

Dupa ce ti-ai ales o zona mai putin circulata a casei, poti incepe sa o amenajezi asa cum iti place. In materie de decor si mobilier, specialistii in design interior recomanda sa te axezi pe nuante deschise, pastelate, care sa relaxeze ochii expusi la ecrane peste zi.

Tonurile de bleu deschis, galben pai, lila sau verde pal sunt perfecte pentru un coltisor relaxant, care va emana lumina, optimism si prospetime. Daca doresti, adauga doar un strop de culoare mai puternica si vesela, precum oranj, galben insorit sau mov lavanda.

Evita nuantele inchise si grele, precum maroul si visiniul, nuantele neutre si sterse, ca griul si bejul, dar si culorile prea stridente. Stai departe de fuchsia, verde neon, rosu sau albastru electric.

Alege un fotoliu confortabil

Citeste continuarea aici: Sfaturi pentru amenajarea unui colt de relaxare in casa

2 thoughts on “Sfaturi pentru amenajarea unui colt de relaxare in casa

  1. Am descoperit prin acest articol idei noi si inspiratie pentru amenajarea casei mele. Imi place faptul ca sunt prezentate diverse stiluri de decorare, astfel incat fiecare persoana isi poate gasi ceva potrivit gustului sau. De asemenea, apreciez recomandarile practice referitoare la culori, texturi si accesorii care pot transforma complet atmosfera unei incaperi.

  2. Articolul este foarte interesant si ofera informatii utile despre tendintele actuale in materie de design interior. Mi-a placut in mod special ideea de a combina elemente traditionale cu accente moderne pentru un efect surprinzator. De asemenea, simt ca autorul a reusit sa transmita pasiunea pentru decoratiuni si sa inspire cititorii sa-si puna creativitatea la treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *