Intr-o perioada in care fiecare isi propune sa aiba libertate de miscare si lejeritate in actiuni, intr-un timp in care totul se face cu rapiditate, doamnele si domnisoarele tind sa isi creeze tinute lejere, comode si foarte practice.

Astfel isi vor dota garderoba cu piese vestimentare care le vor oferi posibilitatea realizarii unui outfit lejer, original si in trend.

Hanoracul de dama

A avea un hanorac la indemana s-a dovedit a fi o varianta foarte permisiva in ceea ce priveste realizarea unei tinute lejere si moderne, conferind un aer general degajat si foarte original.

Magazinele de specialitate vin pe piata vestimentara cu o gama foarte larga de produse, scotand la rampa modele dintre cele mai variate si ingenioase.

Astfel, se pot procura hanorace scurte sau lungi de dama, hanorace adidas de dama, simple sau sofisticate, intr-o cromatica neutra sau plina de personalitate.

Tinutele sport

Foarte practice in ziua de astazi sunt tinutele sport, iar hanoracul de dama nu poate lipsi dintr-o astfel de optiune. Purtate impreuna cu o pereche de pantaloni sport, acestea pot forma echipamentul ideal pentru o plimbare in parc sau pentru mersul la cumparaturi, context in care se poate opta si pentru varianta unui trening de dama.

Citeste continuarea aici: Hanoracul, aerul degajat al unei tinute

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Hanoracul, aerul degajat al unei tinute

  1. Sunt impresionata de creativitatea prezentata in acest articol. Propunerile sunt inedite si m-au inspirat sa imi reamenajez complet spatiul de zi conform lor. Abordarea moderna este exact ce cautam.

  2. Am gasit aici cateva idei interesante pe care nu le-am mai intalnit in alte articole despre amenajarea livingului. Imi place ca autorul a inclus si poze pentru a exemplifica fiecare sugestie.

  3. Ma bucur ca am dat peste acest articol pentru ca aveam nevoie de inspiratie pentru redecorarea livingului meu. Sfaturile sunt practice si usor de pus in aplicare, iar rezultatul final arata minunat.

  4. Articolul este foarte detaliat si ofera multe informatii utile despre cum sa amenajezi livingul intr-un mod modern si elegant. Mi-au placut ideile prezentate si voi incerca sa le aplic si eu in propria locuinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *