Acest minunat remediu natural este folosit pentru alinarea racelilor si pentru tratarea bolilor care afecteaza tractul respirator.

Datorita intensei sale activitati biologice, impreuna cu eficienta plasturelui, mierea poate elimina mucusul care apare de obicei in momentul atacurilor severe de tuse.

Acesti plasturi cu miere sunt excelenti pentru ca pot stopa tusea progresiva intr-o singura seara. Cel mai mare avantaj al acestor plasturi este ca sunt recomandati atat adultilor, cat si copiilor.

Reteta pentru plasturi cu miere
Ingrediente necesare:
– Miere
– Faina
– Ulei vegetal
– Tifon
– Servetel
– Banda adeziva pentru plasturi

Pregatire:
In primul rand, trebuie sa amestecati faina cu o cantitate mica de miere, asa incat sa obtineti o combinatie care nu se mai lipeste de maini. Acesta este amestecul pe care il veti folosi pentru compresa.

Apoi, adaugati la amestec putin ulei vegetal si mai inveliti o data in faina. Acum ca mixtura este gata, trebuie sa o aplicati pe servetel si apoi sa infasurati servetelul in tifon.

Citeste continuarea articolului aici: Plasturii cu miere – trateaza tusea si elimina mucusul din plamani intr-o singura seara, in special la copii