Achizitionarea unei canapele este una dintre cele mai mari investitii in materie de mobilier si cu siguranta vei tine cont de toate lucrurile importante in momentul in care iei aceasta hotarare.


Iti iei toate masurile de precautie ca serile petrecute pe aceasta canapea sa fie perfecte, indiferent ca te uiti la film sau doar stai la povesti cu cei dragi.

De pilda structura de rezistenta sa fie din lemn masiv sau fier, sa aiba suficient spatiu de depozitare, sa fie extensibila, sa aiba huse detasabila care se pot curata usor, sa fie confortabila si sa indeplineasca necesitatile intregii familii, sa completeze paleta de culori a incaperii.

Dar ce faci cand observi ca marimea canapelei nu este cea potrivita, fie pentru ca nu intra pe usa sau pur si simplu ocupa mult prea mult spatiu din livingul tau, minimizand celelalte obiecte de mobilier.

Nu e chiar atat de simplu sa-ti dai seama doar dintr-o privire daca o canapea vazuta in spatiul unui showroom cu suprafata mare, deschisa, se va potrivi la fel de bine in casa ta.

Va trebui sa faci cateva masuratori si sa tii seama de patru factori de o importanta majora atunci cand faci achizitia, ca sa te feresti de surprize neplacute dupa aceea.

Marimea camerei in care vei aseza canapeaua

Citeste continuarea articolului aici: De ce trebuie tinut cont atunci cand alegem canapeaua

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *