Canapeaua este, indiscutabil, o piesa fundamentala in amenajarea livingului, este mobilierul asupra caruia se indreapta toate privirile, mai ales atunci cand are tonuri care o fac sa fie in centrul atentiei.

Culoarea canapelei este aproape la fel de importanta ca si modelul sau dimensiunea pe care o alegem.

Nu lasa un astfel de detaliu sa strice o camera esentiala din casa ta. Culoarea canapelei ar trebui sa se refere si sa reflecte personalitatea si stilul tau.

Daca esti o persoana calma, s-ar putea sa-ti placa culorile frecvente, neutre si pastelate, in timp ce daca esti o persoana activa si extrovertita, s-ar putea sa-ti placa culorile riscante, puternice, calde si reci.

Daca ne dorim o camera de zi echilibrata, trebuie sa ne gandim la acest punct important. Astazi iti vom da cateva sfaturi despre cum sa alegi culoarea canapelei fara sa faci o greseala.

Gri – Cea mai populara culoare

Cele mai des intalnite canapele in locuintele tuturor sunt canapelele gri. Desigur, griul nu este cea mai interesanta, dar functioneaza foarte bine in multe contexte.

Este un ton neutru, ceea ce inseamna ca reprezinta o baza excelenta pentru orice spatiu. Poti sa animi incapere adaugandu-i perne colorate.

Avantajul este ca poti sa le schimbi ori de cate ori vrei, oferind mereu un aspect diferit incaperii.

Albastru – O culoare cu personalitate

Citeste continuarea aici: Culori recomandate pentru canapele

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Culori recomandate pentru canapele

  1. Multumesc pentru recomandarile facute in acest articol! Am gasit idei noi si inspiratie pentru a-mi transforma locuinta intr-un spatiu confortabil si frumos. Voi apela cu incredere la serviciile Prodecor pentru a ma ajuta sa pun in practica aceste idei minunate.

  2. Sunt impresionata de diversitatea stilurilor abordate in articol, de la clasic la modern. Fiecare propunere este insotita de imagini sugestive care ajuta la intelegerea conceptelor prezentate. Cu siguranta voi lua in considerare aceste sugestii cand voi redecora camera mea.

  3. Articolul este foarte interesant si ofera o perspectiva noua asupra amenajarii interioare. Ideile prezentate sunt inspirate si usor de pus in practica, ceea ce il face util pentru orice persoana care isi doreste sa-si redecoreze casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *