S-ar putea crede ca lustrele sunt de mult disparute din moda, dar nimic nu ar putea fi mai departe de adevar.

Este o piesa mare de iluminat care iese in evidenta in orice camera. Alegerea unei lustre care se potriveste spatiului tau este o arta, asa ca aici iti vom oferi cateva sfaturi care sa te ajute sa gasesti lampa potrivita. Indiferent daca alegi lustre hol sau lustre living sfaturile de mai jos te vor ajuta.

Cum se alege o lustra CU LED-uri pentru casa ta

Lasand stilul deoparte, dimensiunea si plasarea sunt cei mai importanti factori de luat in considerare atunci cand alegi o lustra. Lustre traditionale sau candelabre moderne?

Am mai spus, lustrele atrag atentia in orice camera, dar daca doriti sa va jucati cu acel factor surpriza, puteti creste dimensiunea acesteia atata timp cat scara luminii este in functie de camera. Daca aveti deja o masa, sunt sanse sa fi luat deja in considerare lungimea si latimea salii de mese.

Amintiti-va sa centrati lumina

Inaltimea camerei joaca, de asemenea, un rol important atunci cand cumparati o lustra: daca aveti tavane boltite inalte, alegeti o lustra inalta. Daca aveti un plafon scazut, nu excludeti candelabrele mai mici cu o lungime mai scurta a lantului.

O greseala obisnuita pe care o fac oamenii este sa atarne o lumina prea mare pe masa. Idealul este sa atarnati lampa suficient de jos pentru a crea o atmosfera intima, dar nu atat de scazuta incat sa deranjeze oamenii.

Citeste continuarea aici: Lustrele alese corect pot schimba total feng shuiul unei incaperi

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Lustrele alese corect pot schimba total feng shuiul unei incaperi

  1. Aprecierea pentru tipurile diferite de perdele prezentate in articol, de la cele mai simple si elegante la cele mai sofisticate si luxoase. Fiecare persoana isi poate gasi inspiratia pentru a-si decora livingul asa cum isi doreste.

  2. Sunt de acord cu autorul ca perdelele sunt un element esential in designul interior al unei camere. Ele pot adauga personalitate si stil spatiului, completand perfect mobilierul si accesoriile existente.

  3. Articolul este foarte interesant, oferind informatii utile despre cum sa alegem perdelele potrivite pentru livingul nostru. Este important sa tinem cont de culori, texturi si dimensiuni pentru a obtine un decor armonios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *