Acaparate de noua generatie de fashioniste inraite, cele mai frumoase modele de cardigane se impun drept cel mai bun alter ego pentru pulovere atunci cand vrei sa ai cele mai stilate si cele mai frumoase tinute de toamna.

Da, modelele de cardigane femei au devenit veritabile modele indispensabile din dressing. Sunt atemporale si se pot purta atat cu o pereche de blugi si mocasini sau cizme, cat si cu o rochie pentru a obtine cele mai sexy sau cele mai elegante tinute.

In plus, au cele mai bune argumente atunci cand vine vorba despre a le oferi un loc de cinste la tine in dressing. Cardiganul stie sa se diversifice atat in ceea ce priveste modelele, cat si imprimeurile, culorile sau croielile.

Rezultatul – posibilitatile sunt infinite si ne fac sa vrem sa avem mai multe modele de cardigane la noi in dressing.

Care sunt insa cele mai frumoase modele atunci cand vine vorba despre un cardigan dama?

Cardiganele fara maneci. Deja revenite in forta pe scena modei de anul trecut, modelele de cardigane fara maneci sunt inca modele indispesanbile din garderoba femeilor in sezonul toamna – iarna 2021-2022.

Colorat sau cu motive, acest tip de cardigan se poate purta peste o camasa si vine cu un plus de farmec pentru orice tinuta.

Cardiganul cu torsade

Citeste continuarea aici: Cardiganele dama – o eleganta naturala dublata de un confort practic

{{clean}}
{{clean2}}