In ultimul an, desfasurarea activitatii de acasa a ajuns in multe locuinte, iar casele au trebuit sa se adapteze, uneori chiar cu un birou dublu pentru ca doua persoane sa poata lucra.

Am vazut ca este important sa avem spatii separate pentru a fi confortabili, eficienti si pentru a avea lucrurile in ordine.

Canapeaua poate fi un loc foarte confortabil pentru a tasta in voie, dar, trebuie sa stii ca nu esti la fel de productiv ca si atunci cand iti desfasori activitatea de la un birou propriu-zis.

Rezolvarea unui birou pentru o singura persoana are problemele sale, dar atunci cand spatiul trebuie impartit (lucru foarte frecvent in perioada lucratului de acasa) miza se dubleaza.

Un birou pentru doua persoane poate fi o provocare decorativa, deoarece trebuie sa amestecam gusturi si personalitati diferite intr-un spatiu mic, care trebuie sa fie confortabil, placut si unde vom petrece o mare parte din zi.

Stii ce optiuni ai pentru a configura un birou dublu acasa? Iti vom oferi cateva idei, astfel incat sa poti vedea care dintre ele se potriveste cel mai bine nevoilor tale si spatiului disponibil in casa ta.

Gaseste spatiul cel mai potrivit

Daca lucrul de acasa nu a fost pana acum o prioritate, e important sa stabilesti exact incaperea dar si locul in care vei amplasa biroul pentru tine si partener.

Vrei sa-l asezi in living, chiar daca e un loc mai circulat in timpul zilei? Sau preferi un loc mai linistit, cum e dormitorul, desi ai putea fi tentat sa tragi un pui de somn mai des decat e cazul?

Sau, poate, ai un balcon inchis, care poate fi amenajat astfel incat sa creezi o atmosfera propice lucrului?

Ia in calcul toate optiunile posibile, fiindca locul unde va fi situat biroul de lucru poate influenta cheful de lucru dar si productivitatea voastra.

Citeste continuarea aici: Amenajarea unui spatiu dublu de lucru pentru tine si partener

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Amenajarea unui spatiu dublu de lucru pentru tine si partener

  1. Designul interior poate avea un impact major asupra starii noastre de spirit si acest articol subliniaza importanta alegerii corecte a mobilierului si accesoriilor. Sunt impresionat de sfaturile practice oferite si sunt convins ca vor fi de mare ajutor in amenajarea casei mele.

  2. Este foarte important sa ne simtim bine in propria locuinta, iar acest articol ofera sfaturi excelente pentru a transforma casa intr-un spatiu confortabil si placut. Sunt incantat de ideile prezentate si abia astept sa le pun in practica.

  3. Am fost mereu pasionat de design interior si acest articol mi-a oferit o perspectiva noua asupra tendintelor actuale. Sunt impresionat de modul in care se pot combina culorile si texturile pentru a crea spatii unice si elegante.

  4. Articolul este foarte interesant si mi-a deschis ochii asupra unor idei noi de amenajare a locuintei mele. Sunt impresionat de creativitatea designerilor prezentati in acest articol si ma bucur ca am avut sansa sa citesc aceste informatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *