Coltarul este una din piesele de mobilier cele mai cautate, deoarece este prevazuta cu mai multe locuri si acopera doua unghiuri diferite in orice spatiu atunci cand este asezata intr-un colt.

Atunci cand vrei sa-ti achizitionezi un coltar, tine cont ca ai posibilitatea de a opta pentru unul extensibil, ziua putand fi folosit ca o canapea normala, iar seara putand fi transformata intr-un pat pentru oaspeti.

Coltarele sunt prevazute si cu spatii de depozitare, utile pentru a putea depozita perne, pledul sau accesorii personale.

Daca iti doresti o canapea confortabila care sa iti ofere comoditate opteaza pentru un coltar dintr-un material calitativ si rezistent pentru a putea petrece clipe de neuitat in compania celor dragi.

Afla din randurile de mai jos de ce achizitionarea unui coltar este cea mai buna alegere pe care o poti face.

De ce sa alegi un coltar pentru camera de zi?

Avantajul coltarului este ca mobileaza armonios livingul si ofera mai multe locuri pentru asezat decat o canapea. Coltarul poate fi pozitionat in aproape orice loc din camera, dar trebuie sa ai grija la forma acestuia, ca sa nu blochezi vreun culoar de trecere sau vreo usa.

Coltarele sunt, de obicei, fabricate in urmatoarele configuratii: de L (caz in care exista o latura mai lunga, ori stanga ori dreapta), de U (cu laturile externe egale) sau circulare.

Citeste continuarea aici: Lucruri de care sa tii cont atunci cand achizitionezi un coltar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *