Exista dovezi stiintifice care sustin crearea Universului de o alta inteligenta – si, pentru prima data, stiinta a aratat dovezi ca Universul a fost creat din nimic.

Poate stiinta – care aproba motive si dovezi, dar respinge credinta si religia – sa dovedeasca cu adevarat exista unui Dumnezeu? Pot oamenii de stiinta, priviti cu inalta stima – perceputi de mult timp precum niste campioni ai ateismului – sa isi schimbe gandirea? Poate fi prins pe filmare creatorul Universului?

Mai nou, exista dovezi stiintifice care spun ca Universul a fost creat de o forma de inteligenta – si, pentru prima data, stiinta prezinta dovezi ca Universul a fost creat din nimic.

In 2004, Antony Flew, filozof Britanic si cel mai mare ateist din lume, a facut o intoarcere cu 180 de grade si a concluzionat ca Universul a fost creat de o oarecare forma de inteligenta. Pe scurt, bazandu-se pe dovezi stiintifice, a aprobat existenta lui Dumnezeu. Intr-un film intitulat A fost Dumnezeu descoperit prin stiinta?, Flew a spus:

„Ma gandesc la un Dumnezeu foarte diferit de cel descris prin Crestinism si total diferit de cel al Islamului, pentru ca ambii sunt descrisi ca fiind niste despoti Orientali omnipotenti, precum niste Saddami Husseini cosmici. Presupun ca ar putea fi o persoana, in sensul unei fiinte inteligente, care actioneaza cu un anumit scop. Cercetarile ADN au aratat ca, prin intermediul unei complexitati de aranjamente necesare pentru sustinerea vietii, acea inteligenta trebuie sa fi avut o oarecare implicatie.”

Dupa un deceniu, omul de stiinta israelian, Gerald Schroeder, absolvent al Massachusetts Institute of Technology, care are o experienta de peste 30 de ani in cercetare si predare, a declarat ca stiinta a demonstrat exista lui Dumnezeu, asa cum este descris in Geneza.

Intr-un film de 5 minute, Schroeder a demonstrat ca Universul a fost creat din nulitate printr-o forta a naturii, descrisa aproape identic ca Dumnezeul din Geneza din Biblie.

Citeste continuarea articolului aici: Descoperirile uimitoare ce i-au facut pe oamenii de stiinta sa confirme existenta lui Dumnezeu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *