„Anxietatea este cel mai mare dusman al iubirii. Ii face pe ceilalti sa se simta ca si cum un om ce se ineaca se tine de tine. Vrei s ail salvezi, dar stii ca te va sugruma cu panica lui”, scris de Anaïs Nin.

Sa iubesti pe cineva cu anxietate este o adevarata provocare

Totusi, daca poti trece peste momentele dificile, poti fi sigur ca vei gasi un partener care este empatic, plin de compasiune, creativ si foarte inteligent. O minte ocupata este atat un dar cat si un blestem. Te poate darama dar te poate face a te simti cat mai viu.

Pentru o persoana ce sufera de anxietate, cea mai mare bariera este sa gaseasca fericirea langa un partener care adesea este neintelegator. Este greu sa identifici o boala care nu are logica. Din acest motiv, partenerul unei persoane ce sufera de anxietate este de multe ori lasat fara ajutor, frustrat si confuz.

Daca iubiti pe cineva care sufera de anxietate, folositi educatia pentru a castiga inapoi puterea. Aici gasiti trei sfaturi bine de stiut despre aceasta raspandita si debitata boala.

Anxietatea epuizeaza energia noastra naturala

O gandire ce sufera de anxietate necesita foarte mula munca, spre exemplu adesea devenim obositi datorita unor activitati care nu par dificile din partea unui observant din exterior. Exista doua cauze: tulburarile din timpul somnului si atacurile de panica.

Mai bine de jumatate dintre oamenii cu anxietate sufera de tulburari in timpul somnului. Aceasta pot duce la letargie, oboseala si incetosarea mintii. In plus, atacurile de panica observate frecvent la pacientii cu anxietate trimite corpul intr-o lupta sau un vis.

Citeste continuarea articolului aici: 3 lucruri importante ce trebuie stiute despre anxietatea persoanelor iubite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *