Expunerea la soare, stresul, frigul, vantul, aerul uscat sunt factori externi care pot provoca dezechilibre la nivelul pielii si deshidratare. Orice tip de ten poate suferi de deshidratare.


Cum se simte tenul tau?
– Tensionat si/sau uscat?
– Sunt vizibile primele linii sau riduri fine?
– Si-a pierdut din stralucire?
– Indica senzatia de „piele pergament”?

Daca raspunsul este „da” la una dintre intrebarile de mai sus, tenul tau ar putea fi afectat de deshidratare, iar nivelul scazut de hidratare la nivelul pielii duce la aparitia prematura a ridurilor si la cresterea sensibilitatii tenului.

Cauzele deshidratarii tenului

Profesor Dermatolog, Dr. Med, J. Kisis – despre pielea deshidratata: „Pielea deshidratata nu este neaparat un tip de piele in sine, ci mai degraba o stare. Ea poate fi cauzata de influenta nociva a mediului inconjurator, de posibile produse iritante sau de inaintarea in varsta.

Pielea nu mai este capabila sa retina apa, devine predispusa la congestionare sau acnee si va sfarsi prin a produce riduri mai pronuntate. Deshidratarea pielii poate fi prevenita printr-o alimentatie sanatoasa, consum adecvat de apa si produse de ingrijire care echilibreaza nivelul de hidratare si intaresc bariera protectoare la nivelul pielii.”

Ser intensiv SOS Hydra Repair Madara

Citeste continuarea articolului aici: Descopera noua hidratare SOS de la Madara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *