A face dragoste este forma suprema de exprimare in cadrul unei relatii. Exista moduri prin care puteti face asta si fara a intretine relatii sexuale si prin care sa imparatasiti intimitatea emotionala. Stimularea mentala poate fi un afrodiziac la fel de eficient precum actul sexual.


Relatiile necesita conexiuni pe mult mai multe nivele. Iata 5 metode prin care puteti face dragoste cu partenerul fara a avea relatii sexuale

1. Construiti o prietenie temeinica

Relatiile frumoase nu apar peste noapte. Ele necesita iubire din partea ambilor parteneri, incredere si respect. Crearea unei fundatii puternice ca prieteni, care impart totul, va spori placerea sexuala mai tarziu in relatie.

Permisiunea si acceptarea formeaza o legatura puternica, importanta pentru sexualitatea umana. Senzatia de siguranta reprezinta preludiul. Atunci cand stiti ca partenerul va sustine si nu va doreste decat cele mai bune lucruri, este normal sa va simtiti fericiti.

Astfel se ajunge la eliberarea hormonului dragostei numit oxitocina. Acest hormon duce la senzatia de fericire si stare de bine. Este asociat cu empatia si increderea, astfel eliberand si mai multe sentimente de dragoste si securitate in relatie.

Prietenii nu au nevoie de relatii sexuale. Au nevoie de cunoastere, intelegere si admiratie mutuala. Cultivati iubirea prin radacinile unei stranse prietenii.

2. Creati o conexiune cu ajutorul mancarii

Este excitant atunci cand cineva gateste pentru tine. A avea mancarea pregatita cu dragoste este cu adevarat palpitant. Femeile adora barbatii care gatesc. Si se spune ca drumul catre inima unui barbat trece prin stomac.

Chiar daca nu aveti talent la gatit, doar prin luarea mesei impreuna la restaurant si bucurandu-va de moment, este sigur sa va simtiti bine in compania celuilalt. Mancarea ne conecteaza cu traditia, cultura si evenimentele sociale. Avem nevoie de ea pentru sanatate si pentru a ne alimenta corpurile.

Incercati sa participati impreuna la un curs de gatit. Faceti deserturi pentru partener. Inchideti-va telefoanele, puneti-va un pahar cu vin si bucurati-va de arta culinara. Simpla actiune de hranire este stimulanta si excitanta.

Citeste continuarea articolului aici: 5 moduri prin care puteti face dragoste cu partenerul fara a face sex