Uleiul de masline se obtine din fructele maslinului si este folosit nu numai pentru gatit, dar si in medicina naturista si in cosmetica, deoarece reprezinta un remediu naturist de exceptie.

Inca din antichitate, oamenii erau constienti de proprietatile excelente ale uleiului de masline si il utilizau pentru o gama larga de afectiuni.

Uleiul de masline este baza dietei de tip mediteranean, fiind sanatos si nutritiv. Impreuna cu pestele, nucile, carnea slaba, legumele si pastele formeaza o alimentatie sanatoasa, fortificand organismul si tinandu-va departe de boli.

De asemenea, este foarte util din punct de vedere cosmetic. Se recomanda ulei de masline pentru ten, uleiul de masline pentru cresterea parului, ulei de masline pentru par care cade, ulei de masline pentru par deteriorat, ulei de masline pentru par despicat.

Citeste continuarea articolului aici: Uleiulul de masline pentru parul gras

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *