Iti mai aduci aminte cum aratau sufrageriile prietenilor la care mergeai in vizita cu parintii tai? Multe dintre ele erau amenajate clasic cu 2 fotolii identice, care, impreuna cu canapeaua, formau un set.

Cu trecerea timpului designul de interior a evoluat si pentru a oferi o nota cat mai moderna incaperilor, dar si un punct de atractie, se recomanda integrarea unor piese diferite, complementare cu celelalte obiecte de mobilier.

O astfel de piesa de mobilier este fotoliul „accent”, atrage privirile, iar in acelasi timp se armonizeaza perfect cu restul incaperii. Variatia de culori in care poate fi gasit te va ajuta sa insufletesti usor un spatiu cu o cromatica neutra.

Ceea ce le face si mai speciale este atat materialul de calitate superioara, cat si textura delicata care ii voi incanta atat pe membrii familiei cat si pe musafirii tai.

Un astfel de fotoliu nu trebuie sa urmeze fidel stilul in care este amenajata incaperea si nici nu este rezervat exclusiv camerei de zi sau livingului, ci poate fi integrat armonios in dormitor, in hol sau pe terasa

Il poti folosi pentru a-ti crea un colt de citit sau ca element de legatura intr-un spatiu decorat in stil eclectic, dar si pentru a conferi personalitate unei camere care arata prea banal. Iata cateva dintre cele mai populare utilizari ale fotoliului „accent”:

Decoreaza coltul ramas gol din camera

Uneori, oricat de bine ti-ai planifica amplasarea obiectelor de mobilier, se intampla ca un colt al camerei sa ramana gol, creand privitorului o senzatie de stinghereala.

Profita de spatiu si amenajeaza acolo un colt de citit cu ajutorul unui fotoliu „accent” foarte confortabil, o patura calduroasa, o lampa si o masuta mica si inalta, pe care sa tii cana cu ceai sau ochelarii de vedere.

Da un aer primitor holului de la intrare

Citeste continuarea articolului aici: Cum poti schimba aspectul unei incaperi cu un singur fotoliu

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *