Un suflet pereche adevarat este probabil cea mai importanta persoana pe care o veti intalni vreodata pentru ca va darama zidurile de aparare si va trezeste la realitate. Dar sa traiti cu un suflet pereche pentru totdeauna? Nah. Prea dureros. Sufletele pereche apar in vietile voastre pentru a va ajuta sa va descoperiti o alta latura a personalitatii voastre, ca mai apoi sa plece. – Elizabeth Gilbert

Va veti gasi sufletul pereche sau partenerul spiritual atunci cand va veti astepta mai putin. Acestia sunt intruchipati in persoane in care va oglinditi, care va fac constienti de modelele repetitive si va propulseaza inainte de-a lungul calatoriei voastre.

Cunoscand mult mai multe despre diferitele tipologii de relatii cu sufletele pereche pe care le vom intalni de-a lungul vietii, vom reusi sa profitam de ocazii si sa ne dezvoltam legaturi mult mai stranse. Mai jos sunt cele 4 tipuri de suflete pereche pe care le-am identificat:

1. Suflete pereche ce va ajuta la recuperare si insanatosire
Acestia sunt prietenii care apar cu intentia de a va oferi lectii de viata ce vor elimina amintirile dureroase din trecut prin oglindirea reciproca. Sufletele pereche ce va ajuta la insanatosire apar in cel mai oportun moment – exact atunci cand avem cea mai mare nevoie de a invata ceea ce ei pot sa ne invete.

Acesti prieteni ne ajuta sa invatam sa continuam pe drumul pe care l-am inceput. O prietenie tamaduitoare intre voi doi poate exista atata timp cat scopurile voastre sunt coliniare.

Cum le recunoasteti?

Atunci cand relatia de prietenie se dezvolta rapid. Acest tip de prieten apare de obicei atunci cand sunteti blocati in modele repetitive si incercati sa va rezolvati problemele din trecut.

Cum puteti avea grija de o astfel de relatie?

Trebuie sa fiti constienti de faptul ca acest tip de prietenie poate fi trecatoare. Precum oricare alta relatie, ea poate functiona numai daca va respectati nevoile reciproce de spatiu personal si, atunci cand este cazul, sa va intalniti si sa fiti impreuna.

Aceasta stransa legatura va poate duce cu gandul la un frate, sora sau o relatie de iubire. Prietenia poate sa prezinte atat avantaje cat si dezavantaje; dar atata timp cat puteti sa omite lucrurile rele pentru a le fructifica pe cele bune, acest tip de relatie va fi extrem de satisfacatoare.

2. Suflete pereche dintr-o alta viata
Deoarece aceste persoane pot fi cineva pe care ati iubit sau le-ati considerat „suflet pereche” intr-o viata anterioara, relatia va parea usoara si confortabila. Conexiunea se face instant.

Ati putea crede ca veti fi prieteni pe viata – indiferent de timpul care a trecut fara a vorbi sau cat de departe va aflati unul fata de celalalt din punct de vedere geografic – si probabil aveti dreptate.

Cel mai probabil, aceasta prietenie va dura pentru o viata, pentru ca nu veti dori niciodata sa fugiti sau sa va ascundeti de astfel de prieteni.

Pe langa faptul ca aceste relatii sunt lipsite de griji, ele va pot ajuta sa va schimbati. Va ajuta sa invatati sa aveti incredere si sa credeti in voi insiva. In aceasta formula, ambele persoane se simt destul de confortabil pentru a spune tot ce au pe suflet.

Nimic nu va intrece limita. Sunteti acceptati pentru cine sunteti cu adevarat.

Acestia sunt genul de prieteni care va ajuta ca cresteti pentru a ajunge persoana care va doriti a fi si au abilitatea speciala de a va impulsiona catre indeplinirea destinului, fara a mai trece prin durere sau suferinta.

Citeste continuarea articolului aici: Cum poti recunoaste cele 4 tipuri de suflete pereche