Unii dintre voi s-ar putea sa aveti indoieli cu privire la modul in care trebuie sa decorati cu culori neutre un dormitor, astfel incat sa obtine ambientul dorit.

Exista multe moduri de a combina culorile neutre cu alte trucuri decorative pentru a face ca incaperile sa arate pline de viata si stil.

Culorile neutre sunt albul si negrul, iar daca acest lucru nu este atat de atractiv pentru un dormitor, intreaga gama de gri elegant si mereu la moda, poate fi si ea una din optiuni.

Desi culorile sunt cunoscute si sub numele de culori acromatice, acestea sunt culori care merg de la cea mai usoara la cea mai inalta tonalitate. Specialistii, de cele mai multe ori includ si nuante de bej, maro, kaki, ivoriu sau taupe.

Cel mai important lucru in decorarea camerelor „neutre” este sa fii creativ pentru a le face interesante. Culorile neutre sunt ideale pentru orice camera.

De asemenea, acestea functioneaza splendid in dormitor, fiind foarte atractive, deoarece exista o varietate de nuante ale acestora. Deci, poti folosi doar una dintre ele intr-o combinatie a diferitelor lor nuante, dar poti opta si pentru combinarea lor.

In randurile de mai jos iti oferim o serie de sfaturi care te vor ajuta sa obtii decorul ideal din dormitorul tau folosind nuante neutre.

Ai grija la subtonul neutrelor

Culorile neutre pot avea diferite subtonuri, asa ca ai de unde alege nuantele care sa dea startul amenajarii. De pilda, bejul poate avea un subton de roz somon sau bronz auriu, in timp ce albul poate fi ivoire, albastrui ori galbui.

Tine cont de aceste detalii cand combini nuantele neutre si incearca sa folosesti patru sau cinci subtonuri ca sa conferi mai multa originalitate dormitorului.

Creeaza jocuri de culori

Combina culorile neutre intre ele pentru a obtine un decor complex. Astfel, amesteca accente de negru cu tesaturi imprimate, piese de mobilier precum paturi tapitate sau simple, fotolii ori scaune decorate in alb, bej ori tonuri calde si luminoase de bronz si decoratiuni sub forma geometrica.

Foloseste-ti spiritul creativ si combina culorile, texturile si formele ca sa obtii ceva mai mult decat un spatiu de odihna – o expresie a propriei personalitati.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *