Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta si confortabila in livingul tau, pune accent unde si cum ar fi indicat sa pozitionezi piesele de mobilier. Aici ne referim la acele piese, canapeaua si fotoliile, care fac parte din categoria pieselor principale ale mobilierului.

Canapeaua si fotoliile nu trebuie achizitionate intodeauna ca set, ele pot fi achizitionate separat si pot avea culori diferite atat timp cat tii cont de stilul decorativ pe care il ai in living, iar ele vor veni in completare creand decorul armonios mult dorit.

Avand in vedere ca livingul din orice locuinta este spatiul unde petrecem o buna parte din timp, inainte de a incepe aranjarea pieselor de mobilier, gaseste modalitatea potrivita pentru a profita la maximum de spatiul disponiblil, reusind sa-ti transformi livingul intr-un spatiu relaxant, ideal si elegant.

In randurile de mai jos iti prezentam o serie de idei si trucuri care te vor ajuta sa obtii decorul elegant din livingul tau prin simpla aranjare a canapelei si fotollilor.

Opteaza pentru canapele si fotolii in culori diferite sau asemanatoare

Amenajarea unui living modern si elegant implica achizitionarea unor canapele si fotolii in modele diferite sau asemanatoare, care sa aduca o pata de culoare in incapere. Astfel, daca spatiul din living iti permite, poti adauga unul sau doua fotolii comode, pe care le poti alege in functie de designul preferat sau de culorile care iti plac si se potrivesc spatiului.

Din fericire, in prezent poti opta pentru piese de mobilier de diferite stiluri, care sa nu treaca neobservate, fara teama ca nu se vor completa reciproc. Poti alege fotolii care sa fie in contrast atat cu canapeaua, cat si cu restul obiectelor de mobilier. De pilda, un fotoliu modern va arata minunat intr-un living cu aspect vintage, in timp ce o canapea rosie sau albastra se va integra intr-un living minimalist, decorat in gri sau alb.

Alege canapele si fotolii cu aceleasi texturi sau materiale

Daca alegi sa cumperi piesele de mobilier individual, este recomandat ca acestea sa aiba aceleasi materiale si texturi, pentru a se putea integra cu usurinta in orice tip de decor.

Citeste continuarea aici: Aranjarea canapelei si a fotoliilor din living pentru un decor elegant

{{clean}}
{{clean2}}