Covoarele sunt o modalitate usoara de a adauga culoare si personalitate bucatariei tale, fara a pierde banii. De asemenea, pot preveni alunecarile nedorite pe masura ce va desfasurati rutina normala.

Cu toate acestea, avand toate formele, dimensiunile si culorile disponibile, alegerea unui covor nou poate parea destul de descurajanta.

Din fericire, dureaza doar cateva minute pentru a gasi un covor care se potriveste cel mai bine dimensiunilor si nevoilor bucatariei tale! Iata cum poti alege cele mai bune covoare bucatarie.

Alegerea dimensiunii si formei potrivite

Accentueaza bucatariile inguste cu un covor dreptunghiular subtire. Luati o banda de masurare lunga si masurati lungimea si latimea bucatariei sau spatiul ingust de mers din bucatarie dintre aparate si dulapuri.

Scadeti cel putin 3 inchi (7,6 cm) din fiecare parte si utilizati aceste dimensiuni pentru a cumpara un covor sau un covor dreptunghiular subtire.

Asezati covoare dreptunghiulare sub o zona de luat masa din bucatarie. Masurati lungimea si latimea mesei de bucatarie, a insulei sau a oricarei alte mese mari sau structuri pe care doriti sa o accentuati cu un covor.

Adaugati 0,91 m pe toate laturile mesei si folositi aceste dimensiuni atunci cand cumpara un covor. Un covor de bucatarie antiderapant poate fi cea mai buna solutie pentru a nu aluneca.

Optati pentru covoare mici ca accente in fata chiuvetei si a electrocasnicelor. Cumparati covoare mici, de baza, care au aproximativ 0,61 pe 1,22 m sau 0,91 pe 1,52 m, in functie de dimensiunea bucatariei dvs.

Aranjati aceste covoare in fata chiuvetei, a frigiderului sau a oricarei alte zone in care va aflati mult pe picioare. Covoarele dreptunghiulare si rotunde pot functiona bine pentru acest lucru, in functie de propriile preferinte personale.

Citeste continuarea aici: Cum iti poti alege corect covorul de bucatarie?

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

2 thoughts on “Cum iti poti alege corect covorul de bucatarie?

  1. Am gasit multe idei inspirate pentru decorarea casei mele in acest articol. Imi place cum sunt prezentate diferite stiluri de amenajare interioara si cum pot fi combinate culorile si texturile pentru a crea un ambient placut. Sunt convins ca voi aplica unele dintre sugestiile prezentate pentru a-mi transforma locuinta intr-un spatiu modern si atragator.

  2. Articolul este foarte interesant si util pentru cei care doresc sa isi amenajeze locuinta in stil modern. Ideile prezentate sunt inspirate si usor de pus in practica, iar imaginile ilustreaza foarte bine conceptele explicate. Recomand acest articol tuturor celor care vor sa-si transforme casa intr-un spatiu elegant si confortabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *