Pentru a decora un spatiu ai nevoie doar de imaginatie, dorinta de a o face si timp.

Tuturor ni s-a intamplat, la un moment dat, sa ne dorim sa schimbam un spatiu din casa, dar bugetul ne-a retinut cand a fost vorba de a face aceasta schimbare.

Pentru multi oameni, decorarea casei este o bataie de cap. Cu toate acestea, exista multe optiuni economice care ne permit sa dam o noua „fata” casei noastre.

Una dintre cele mai utile resurse este reciclarea elementelor.

Este foarte populara reutilizarea materialelor, atat din motive ecologice sau economice, cat si ca o modalitate de a crea un decor original, care poate fi folosit in orice spatiu din casa noastra.

De aceea, am decis sa iti oferim cateva sugestii despre cum sa-ti decorezi casa cu bani putini. Nu este atat de dificil, cu ingeniozitate si vointa, totul este posibil!

Schimba draperiile

Draperiile si perdelele influenteaza foarte mult aspectul unei incaperi deoarece au abilitatea fie de a deschide, fie de crea impresia de loc intunecat.

Daca, pentru dormitor, draperiile de efect sunt cele in nuante inchise, pentru living, alege unele in culori pastelate, pe care sa le folosesti atunci cand ai nevoie sa filtrezi lumina.

In principal, axeaza-te asupra unora fara modele, deoarece nu vrei sa atragi atentia asupra lor ci asupra altor obiecte de mobilier.

Draperiile sunt simplu de schimbat si vor conferi un aer boem casei tale, si fara investitii prea mari.

Confera un aspect cu ajutorul candelabrelor

Candelabrele sunt bijuteriile caselor. Clasice sau stralucitoare, la moda sau dimpotriva, eclectice si cu forme neconventionale, candelabrele au capacitatea de a transforma incaperile.

Ele sunt cele care pot pune in valoare dar si distruge o amenajare interioara.

Daca nu esti incantat de candelabrul pe care il ai acum in living sau in zona de luat masa, schimba-l cu unul care sa se incadreze in stilul casei si chiar sa puna in centrul atentiei locul in care il asezi.

Cumpara in perioada reducerilor

Citeste continuarea aici: Cum sa-ti decorezi casa cu bani putini

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Cum sa-ti decorezi casa cu bani putini

  1. Apreciu recomandarile practice oferite in articol legate de organizarea spatiului si folosirea inteligenta a accesoriilor pentru a maximiza eficienta bucatariei. Ideile prezentate sunt usor de adaptat la orice tip de locuinta.

  2. Ma impresioneaza creativitatea designerilor prezentata in acest articol. Folosirea culorilor vii si a mobilierului modular demonstreaza ca chiar si o bucatarie mica poate deveni un spatiu functional si elegant.

  3. Articolul prezinta intr-un mod detaliat diferite idei de amenajare a unei bucatarii mici, oferind solutii practice si eficiente pentru optimizarea spatiului. Sfaturile si exemplele prezentate sunt inspirante si usor de pus in practica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *