Nimic nu este mai bun decat sa ne gasim rapid hainele atunci cand ne grabim.

Cu toate acestea, din cauza multiplelor ocupatii zilnice, uneori ne trezim cu o garderoba dezordonata care face dificila aceasta sarcina. Prin urmare, este esential sa inveti cum sa-ti aranjezi si sa-ti organizezi hainele.

Cel mai frustrant lucru este ca, uneori, petrecem ceva timp organizandu-le si, mai tarziu, vedem ca aceste eforturi sunt in zadar, pentru ca totul devine din nou dezordonat.

Problema este ca trecem cu vederea trucurile de optimizare a spatiului si ajungem sa aglomeram sertarele.

Cum putem sa ne ordonam si sa ne organizam hainele fara sa ne complicam lucrurile? Ei bine, chiar daca ti se pare nestiintific, exista trucuri care fac acest lucru mult mai simplu.

De data aceasta dorim sa iti impartasim cele mai bune sfaturi in detaliu, astfel incat sa le poti lua in considerare de acum inainte.

Scoate toate articolele vestimentare din dulap

Primul pas pe care trebuie sa-l faci pentru a scapa de dezordinea din dulap? Scoate toate hainele din el!

Acest lucru te ajuta sa vezi cat spatiu disponibil ai si sa-ti imparti hainele in categorii clare – cele pe care le porti des si articole de care nu te-ai mai atins de cel putin cateva luni.

Desi iti va fi greu sa te desparti de haine mai vechi, daca nu le porti, inseamna ca nu ai nevoie de ele. Mergi la gramada de haine si vezi ce trebuie aruncat, ce poti dona si care sunt articolele pe care le vei pastra.

Daca ai foarte multe haine, ai nevoie de un dulap incapator, in care sa-ti incapa toate piesele pe care le pastrezi.

Poti alege dulap pentru dormitor in functie de marimea, culoarea, materialul si dimensiunile de care ai nevoie. Astfel, nu vei avea nicio problema cu depozitarea hainelor, indiferent de anotimp.

Asaza hainele pe categorii

Citeste continuarea aici: Trucuri utile la care poti apela pentru a organiza mai bine hainele

2 thoughts on “Trucuri utile la care poti apela pentru a organiza mai bine hainele

  1. Este impresionant cum mici modificari in designul interior pot transforma complet atmosfera unei incaperi. Acest articol ofera sfaturi practice si solutii creative pentru cei care doresc sa aduca un plus de personalitate casei lor.

  2. Articolul prezentat pe site-ul Prodecor.ro ofera o perspectiva interesanta asupra modului in care putem imbunatati aspectul locuintei noastre prin decoratiuni interioare. Ideile prezentate sunt inspirate si usor de pus in practica, iar fotografiile ilustreaza perfect conceptele prezentate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *