Majoritatea dintre noi evita sa caute ajutorul unui antrenor personal atunci cand ne dorim sa mergem la sala pentru ca nu vrem ca cineva sa ne deranjeze in timpul antrenamentelor.

Altii aleg sa nu angajeze antrenori personali pentru ca nu vor sa plateasca in plus. Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca omiteti cateva aspecte importante atunci cand nu profitati de abilitatile unui profesionist.

Deci, de ce aveti nevoie de antrenor personal? Iata 6 motive pentru care ar fi bine sa luati aceasta optiune in calcul.

Va motiveaza. Un antrenor personal va va motiva pe intreaga perioada a antrenamentului. Motivatia devine foarte importanta atunci cand simtiti ca nu mai puteti continua programul de ridicarea a greutatilor sau atunci cand incepeti sa va frustrati din cauza faptului ca inca nu vedeti vreun rezultat.

Va vor invata sa folositi echipamentele. Pentru incepatori, cele mai descurajatoare aspecte vor deveni echipamentele si masinariile. Asa ca, inainte sa va raniti, de ce sa nu cereti ajutorul unui antrenor personal?

Acesta va va putea ghida la utilizarea fiecarui aparat si invata care este postura adecvata ce va va permite sa executati corect exercitiile.

Citeste continuarea articolului aici: 6 motive pentru a va angaja un antrenor personal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *