Un perete intr-o alta culoare sau altfel texturat poate conferi personalitate unei camere monotone, poate modifica vizual spatiul, poate directiona strategic privirea catre o zona ori un obiect de mobilier, sau poate accentua anumite caracteristici arhitecturale deosebite.


Peretii accent sunt in voga in materie de design interior si chiar daca in unele locuinte par a fi doar un moft, ei pot schimba total ambientul unei incaperi.

Insa pentru a evita greselile si a nu colora pur si simplu un perete la intamplare in rosu sau verde trebuie sa tii cont de cateva reguli de design interior.

Prin urmare, mai departe ti-am pregatit o lista cu trei dintre cele mai inedite moduri prin care poti crea un perete accent perfect.

Accentueaza un perete cu o arhitectura deosebita

Cum recunosti un perete cu o arhitectura deosebita? Simplu. Este acel perete care nu arata ca o suprafata patrata sau dreptunghiulara perfect plana.

Poate ca este vorba despre peretele cu semineu, poate ca este un perete in panta, un perete separator intre living si bucatarie sau un perete flancat de doua ferestre inalte, cu arcade. In oricare dintre aceste cazuri, peretele cu pricina este cel mai potrivit pentru rolul de perete accent.

Vopseste-l intr-o culoare cu doua tonuri mai inchisa decat cea a celorlalti pereti ca sa fii sigur ca nu dai gres in alegerea unei nuante potrivite.

Citeste continuarea articolului aici: 3 moduri sigure prin care poti crea un perete accent cu adevarat reusit

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *