De obicei, in povestile cu zane, iubirea castiga. Beatles au spus ca iubirea este singurul lucru de care avem nevoie. Majoritatea dintre noi sunt firi romantice fara scapare si ne dorim sa credem ca iubirea va avea puterea de a triumfa mereu. Poate din aceasta cauza, rata divorturilor este in continua crestere – ne prostim pe noi insine.

Iubirea este puternica dar, de una singura, nu este destul pentru a pastra flacara intr-o relatie. Iubirea a fost comparata cu o floare si asta pentru un motiv intemeiat – nu poate reusi de una singura. Trebuie sa fie ingrijita si sustinuta pentru a continua sa infloreasca. Daca este neglijata, se va ofili si va muri.

Pe langa iubire, mai este nevoie de inca patru lucruri pentru ca o relatie sa functioneze.

Incredere

Cand doua persoane isi impart vietile, aleg sa aiba incredere. Nu exista un parteneriat mai intim decat in cazul unei relatii in care cineva isi imparte viata cu un alt om.

Partenerii trebuie sa fie de incredere – sinceri, de nadejde, sa se tina de cuvant. Totodata, trebuie sa aiba incredere in cealalta persoana – sa aiba siguranta ca nu vor fi raniti sau inselati in mod deliberat de partener.

Fara incredere, nu puteti avea cu adevarat o relatie fericita – numai indoieli si suspiciuni. Nu va puteti lasa niciodata garda jos si nu va implicati intr-o relatie daca nu aveti incredere.

Respect

Dictionarul defineste respectul precum un simt de valoare al persoanei si conditia de a fi stimat si onorat. Valoarea omului se reflecta in modul in care partenerul il pretuieste si il stimeaza. Respectul arata valoarea – cea esentiala – pe care o atribuiti unei persoane.

Citeste continuarea articolului aici: 4 lucruri ce TREBUIE sa se regaseasca intr-o relatie (pe langa iubire) ori va fi sortita pieirii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *