Mult asteptatele tigle se vor plia aspectului fiecarei case si vor fi mai ieftine decat panourile solare conventionale. Primele acoperisuri vor fi gata in urmatoarele luni.

Ridicarea acoperisului

Conform Reuters, mult asteptatele (si mult intarziatele) tigle Tesla au intrat, intr-un final, pe linia de productie in cadrul fabricii companiei din Buffalo, New York.

Tesla a inceput sa ofere chestionare proprietarilor caselor care au asigurat un depozit de $1000 pentru rezervarea noilor tigle producatoare de energie, instalarea acestora fiind asteptata in lunile urmatoare.

Se estimeaza ca tiglele solare vor avea un cost cu 10 – 15 procente mai mic decat pretul unui set complet de tigle si panouri solare. Sunt proiectate pentru a satisface o larga varietate de stiluri de acoperisuri, dorind sa asigure faptul ca exista o optiune potrivita esteticului fiecarei case.

Clientii au reusit sa plaseze depozitele pentru tigle cu model texturat sau neted, iar cei de la Tesla au promis ca, pana la sfarsitul anului, vor pune la dispozitie si optiunile de ardezie si toscana.

Citeste continuarea articolului aici: Tesla a inceput oficial productia tiglelor solare in cadrul fabricii din Buffalo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *