Intr-o casa dormitorul trebuie sa fie una dintre cele mai primitoare camere, si nu in ultimul rand relaxanta. Cu totii ne dorim ca dupa o zi grea de munca sa ne retragem in patul nostru si sa ne relaxam, fie citind o carte inainte de somn, fie privind un film, insa ca totul sa fie ca la carte este nevoie ca incaperea sa fie decorata conform personalitatii tale pana in cel mai mic detaliu.

Daca iti doresti sa-ti amenajezi dormitorul intr-o maniera cat mai relaxanta fara eforturi financiare foarte mari iata cateva sfaturi care te vor ajuta:

Inlocuieste tablia de pat

Sa reamenajezi un dormitor nu inseamna neaparat mai multe cheltuieli, totul tine de alegerea corecta a obiectelor principale care sa creeze o atmosfera relaxanta.

In acest sens, probabil te gandesti ca ar trebui sa incepi sa explorezi ofertele de paturi pentru dormitor, ca sa alegi un model potrivit noului decor.

Bineinteles, daca patul tau este vechi si nu te odihnesti bine in el, vei avea nevoie de unul nou, pe care sa il alegi in functie de spatiul disponibil si de dorintele tale. Daca esti multumit de patul tau confortabil, dar ti-ai dori sa schimbi ceva la aspectul sau, e suficient sa inlocuiesti tablia.

Inlocuieste perdelele cu jaluzele tip rulou

Uneori, vinovate de aspectul mohorat al unei camere sunt perdelele vechi. Pentru ca dormitorul tau sa fie modern si confortabil, inlocuieste-le cu jaluzele tip rulou sau cu jaluzele venetiene, in functie de preferintele tale.

Jaluzelele interioare sunt disponibile in numeroase culori si modele, indeplinindu-si foarte bine rolul de filtru pentru razele soarelui. In functie de luminozitatea pe care o doresti, poti opta pentru jaluzele opace sau semi-transparente, care se pot integra in orice decor.

Daca iti doresti ca dormitorul tau sa fie plin de culoare, ai la dispozitie si jaluzele cu flori sau buline, care pot decora ferestrele simplu si rapid.

Inlocuieste covorul

Citeste continuarea articolului aici: Sfaturi pentru a-ti transforma dormitoul intr-unul nou

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *