Suntem siguri ca fiecare femeie are macar cateva rochii de seara lungi in garderoba. Insa esti absolut convinsa ca mai ai motive sa le pastrezi? Si daca da, atunci esti sigura ca le porti unde trebuie?

Ce rochii de seara lungi NU ar trebui sa porti si unde

Sigur, rochiile de seara lungi reprezinta o alegere pretioasa dar si pretentioasa atunci cand decizi sa le porti, insa daca evenimentele la care vei aparea in ele nu sunt potrivite, risti sa cazi in latura penibilului.

Iata cateva situatii pe care ar trebui sa le eviti total, incepand cu ce rochii de seara lungi NU ar trebui sa mai existe in dulapul tau si de la care ar fi timpul sa iti iei adio si sfarsind cu evenimentele la care nu se cade sa le porti.

Rochii de seara lungi si albe purtate la nunta altcuiva

Credeam ca nu este nevoie sa explicam de ce aceasta situatie este una de cosmar, insa au fost cazuri in care asta chiar s-a intamplat: invitate la nunta au purtat rochii de seara lungi si albe. Din start trebuie sa stii ca la o nunta niciodata nu porti alb. Daca nu esti chiar tu mireasa, este lesne de inteles de ce, cu atat mai mult una lunga. Indiferent cat de mult iti place rochia sau cat de bine iti sta in ea, la nunta doar mireasa se imbraca in alb.

Rochii de seara lungi, cu paiete si cu trena, purtate la orice alt eveniment in afara de Gala Premiilor Oscar

Citeste continuarea articolului aici: Rochii de seara lungi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *