Ambitia si etica ta stricta de munca reprezinta doua dintre cele mai bune caracteristici ale tale, dar, in 2020, te vei indragosti cand vei intalni o persoana care iti va reaminti ca ai foarte multe de trait in afara locului de munca.

Ianuarie

Iti va sustine cariera si telurile in proportie de 100%, te va incuraja, nu iti va sta in cale – insa, iti va aduce aminte ca este important sa mai iei ochii din ecranul calculatorului, sa iti deschizi ochii, sa experimentezi lumea din jurul tau; iti va reaminti ca munca este importanta, dar la fel de importante sunt si familia, prietenii, grija de sine, micile bucurii si prosteala.

Februarie

Te vei indragosti subit – de o persoana pe care nu o placeai inainte in acest sens, dar a carei incredere relaxata in sine a inceput sa iti atraga usor atentia. Va fi o persoana care ti-a apreciat de la inceput caracterul vesel si vioi, dar care te-a provocat sa te deschizi mai mult fata de lume, care te-a incurajat sa nu te temi sa dai drumul unor lucruri, sa lasi curentul sa te poarte.

Martie

Te vei indragosti in 2020 cand vei intalni o persoana care, intr-un final, va avea grija de tine. Intotdeauna ii pui pe ceilalti inaintea ta, avand grija de toata lumea din jur si neacordandu-ti un moment pentru a te gandi la tine sau pentru a-ti face din nevoi o prioritate.

Deci, cand vei intalni persoana care vede in tine un om pe care vrea sa il faca fericit, de care vrea sa aiba grija si pe care vrea sa il ajute – in loc sa vada in tine doar o unealta pentru favoruri – te vei indragosti bine si repede.

Aprilie

Fiind o persoana constienta de propriile emotii si nevoi, te vei gasi intr-o relatie cu cineva care te face sa simti ca nu mai trebuie sa iti ceri scuze pentru sentimentele tale intense.

In trecut, intotdeauna iti era putin jena fata de cat de deschis si concret puteai vorbi despre tine sau despre nevoile tale, dar, in 2020, intr-un final te vei gasi in compania unei persoane care te iubeste pentru cine esti cu adevarat si care te ajuta sa fii o persoana autentica, asa cum nu te-ai simtit niciodata cu altcineva.

Mai

Fiind o persoana extrem de motivata, concentrata si mereu pe faza, intotdeauna ai o lista de un km cu lucrurile pe care vrei sa le faci, locurile in care ti-ar placea sa mergi, teluri pe care vrei sa le atingi.

Dar, in 2020, te vei indragosti de cineva care iti va diminua aceasta nerabdare, in loc sa ti-o alimenteze. In trecut, simteai ca ceva te trage incontinuu in jos sau ca persoanele apropiate te retin – fiindu-ti teama ca nu te vor lasa sa inaintezi sau ca te vor devia de pe calea ta catre realizarea visurilor.

Citeste continuarea articolului aici: Luna in care te-ai nascut iti va spune cum te vei indragosti in 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *