Nu-ti ascunde zambetul! Zambetul este una dintre cele mai frumoase forme de relationare, transmite celor din jur starea ta de spirit, exprima fericirea, satisfactia, aprecierea si aduce beneficii deosebite.

Este expresia cu cea mai mare incarcatura emotionala pozitiva. De aceea, o dantura sanatoasa asigura un zambet stralucitor si contribuie la starea generala de bine a intregului organism.

Produsele de igiena orala… le folosim zi de zi, sunt recomandate de catre medicii dentisti si au avantaje evidente pentru pastrarea unei sanatati dentare cat mai bune. In acest context devine important sa ne informam ce contin, ce ar trebui sa contina, cum protejeaza structura dintilor si cum lupta impotriva bacteriilor.

Pentru dinti naturali, frumosi, sanatosi si evitarea problemelor gingivale sau a altor afectiuni dureroase trebuie sa acordam o atentie deosebita ingredientelor din care sunt alcatuite aceste produse. Preventia este intotdeauna mai buna decat tratamentul.

La fiecare periaj o cantitate foarte mica de pasta de dinti este inevitabil inghitita, lucru care poate fi periculos pe termen lung avand in vedere efectele adverse ale fluorul continut in pastele de dinti conventionale.

Odata ingerat, fluorul se depoziteaza in tesuturile osoase ale corpului (dinti si oase) si in glanda pineala (care controleaza pubertatea). Fluorul nu este un nutrient esential pentru organismul noastru, astfel ca ne putem bucura de o dantura sanatoasa si fara acesta.

Citeste continuarea articolului aici: Igiena orala naturala, un beneficiu al sanatatii si imaginii