Un cos de rufe se va dovedi cea mai buna solutie pentru a tine rufele pe care trebuie sa le speli in perfecta ordine. Cu ajutorul unui cos de rufe, hainele tale si lenjeriile nu vor mai fi imprastiate in toata casa.

In functie de numarul de haine pe care le speli, de obiceiurile pe care le ai si de mai multe alte aspecte, poti alege din mai multe tipuri de cosuri de rufe, pe cel care se potriveste cel mai bine tie si familiei tale.

1. Cosuri de rufe din plastic

Cosurile de rufe din plastic sunt cele mai putin rezistente insa sunt si cele mai populare pentru ca au un pret foarte mic. Vestea buna este ca aceste cosuri de rufe sunt usor de inlocuit in momentul in care se strica si nu implica investitii uriase.

In plus, poti sa cumperi aceste cosuri de rufe in diverse nuante si forme astfel incat sa se potriveasca perfect interiorului tau. Cosurile de rufe din plastic vin la pachet si cu un capac astfel incat mirosurile neplacute ale rufelor sa nu iasa in toata casa.

2. Cosuri de rufe pliabile

Cosurile de rufe pliabile iti vor fi de foarte mare ajutor in momentul in care nu ai foarte mult spatiu in baie sau langa masina de spalat pentru a tine mereu cosul extins. Pentru persoanele care au putin spatiu sau care vor sa obtina un design interior in casa lor, aceste cosuri de rufe reprezinta cea mai buna solutie.

Vei scoate cosul de rufe si il vei folosi doar in momentul in care ai cea mai mare nevoie de el fara sa iti faci griji ca ulterior, acesta iti va strica designul interior. Aceste cosuri pliabile sunt facute din materiale care se vor curata usor si chiar pot fi spalate atunci cand este necesar.

3. Cosuri de rufe din rachita

Cosurile de rufe facute din rachita sunt mult mai rezistente decat cele din plastic si au un aspect mult mai elegant. La fel ca si cele din plastic pot fi gasite in mai multe modele, forme si dimensiuni pentru a se potrivi cu cerintele oricarei familii.

Citeste continuarea articolului aici: Cum iti poti alege un cos de rufe si cele mai importante motive pentru a cumpara un astfel de cos

{{clean}}