Comoda pentru televizor joaca un rol important in camera de zi si marcheaza in mare masura distributia intregului spatiu, dar si stilul decorativ.

Mobilierul pentru televizor tinde sa fie elementul central in camerele de zi. In mod normal, decorarea si distributia camerelor noastre de zi se invart in jurul mobilierului TV si a televizoarelor in sine.

Prin urmare, este foarte important sa achizitionezi o piesa de mobilier pentru televizorul tau care sa fie in armonie cu restul camerei.

In plus, o alta caracteristica pe care ar trebui sa o aiba comoda pentru televizor este ca trebuie sa fie functionala, este ca pe langa un design frumos si un stil asortat, trebuie sa iti permita sa extinzi spatiul de depozitare din camera. Spatiul rezervat televizorului nu este intotdeauna cel mai atractiv loc din locuinta ta.

Desi se petrece mult timp acolo, decorarea este adesea trecuta cu vederea. De aceea, ti-am pregatit cateva sfaturi si trucuri originale despre cum sa decorezi comoda atunci cand ai televizorul fixat pe perete, ca sa creezi un aranjament placut si echilibrat.

Cum alegi o comoda TV?

Intr-un living modern, comoda pentru TV reprezinta una dintre piesele de mobilier in jurul careia poti realiza intregul decor al camerei. Desi comoda TV este deseori folosita pentru a aseza televizorul, poti opta pentru o varianta moderna de decor, in care televizorul este fixat pe perete, iar comoda devine spatiul ideal pentru a aseza obiectele preferate.

Trebuie sa stii ca poti alege comoda preferata dintr-o gama variata de modele, de la cele cu elemente decorative, pana la cele clasice, simple. Tine cont de faptul ca alegerea mai multor stiluri poate crea un design haotic, de aceea este indicat sa alegi o comoda TV care sa se potriveasca cu decoratiunile din incapere.

Daca ai un living incarcat, poti alege o comoda TV cu design minimalist, in tonuri de alb, bej sau gri. O comoda TV poate fi confectionata din mai multe tipuri de material, precum sticla, lemnul sau metalul. Important este sa te orientezi catre materiale rezistente in timp, pentru a te bucura de comoda cat mai multi ani.

Citeste continuarea aici: Cum sa decorezi comoda atunci cand ai televizorul fixat pe perete

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Cum sa decorezi comoda atunci cand ai televizorul fixat pe perete

  1. Sunt impresionat de diversitatea stilurilor prezentate in acest articol. Este o lectura obligatorie pentru oricine doreste sa isi personalizeze spatiul.

  2. Prodecor este o sursa de inspiratie excelenta pentru toti cei pasionati de design interior. Apreciez efortul lor de a oferi continut de calitate.

  3. Ma bucur ca am descoperit acest articol, deoarece mi-a oferit multe idei noi pentru amenajarea casei mele. Multumesc pentru informatii!

  4. Articolul este foarte interesant si util pentru cei care doresc sa isi decoreze locuinta. Ideile prezentate sunt creative si inspirante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *