Berbec (21 Martie – 19 Aprilie) Competitia este primul lui prenume, da, nu cel de-al doilea. Daca nu il slavesti cel putin precum un zeu, tot ce-ti va arata este degetul mijlociu. Sa il slavesti precum un zeu pe Pamant.

In inima ta. Totodata, este foarte gelos si zelos; asa ca, pentru binele tau, asigura-te ca ti-ai incarcat bateriile si ca ai si de rezerva sau va cauta imediat pe altcineva.

Taur (20 Aprilie – 20 Mai)
Incearca sa apuci taurul de coarne si te vei alege cu o inima franta. Taurul este incapatanat, incapatanat, incapatanat si incapatanat dar si incapatanat si iarasi incapatanat. Ca dracu. Daca vreti sa va transformati complet vietile, PAI CE MAI ASTEPTATI? O faceti pe propriul risc. Acesti baieti sunt loiali si se vor implica pe viata odata ce le aratati in ce se baga. Cu rabdare. Oferiti-le asta si nu va vor parasi niciodata.

Gemeni (21 Mai – 20 Iunie)
Extrem de indecisi, Gemenii vor stii de foarte putine ori ce isi doresc, de ce au nevoie, daca si-au dorit ceea ce aveau nevoie in momentul in care aveau nevoie de lucrul pe care si-l doreau. Dar stai, mai e. Acest semn zodiacal are nevoie de o persoana cu care sa vorbeasca deschis despre aproape orice. Exista acea vorba: cine se aseamana, se aduna. Daca nu-i convin unele aspecte, va pleca sa-si caute pe altcineva.

Rac (21 Iunie – 22 Iulie)
Sunt precum niste cascade cand vine vorba de sentimente; prin urmare, crabii sunt cele mai improbabile zodii sa insele, din moment ce isi doresc stabilitate precum noi ne dorim sa iesim Vineri seara in oras. Dar sa nu puneti niciodata vreun pariu pe seama asta. Sunt genul acela de persoane care nu se vor desparti de voi pentru ca nu vor sa va raneasca sentimentele. Pe de alta parte, isi vor elibera yoyo-ul in alta parte. Dar asta se intampla rare ori.

Leu (23 Iulie – 22 August)
Daca ar putea sa umble dezbracati doar pentru ca ceilalti sa se uite la EI, asta este ceva pe care fiecare Leu l-ar face. Flirteaza dar nu intotdeauna din cauza lipsei de interes pentru partener, ci pentru ca sunt disperati pana la cer dupa atentia tuturor. Asa ca, in caz ca partenerul nu este un multi-tasker pe mai multe niveluri, inclusiv sex nebun – nebun – nebun, aceasta bestie isi va scutura foarte usor coada si va pleca sa caute pe altcineva care ii va trata mai bine.

Fecioara (23 August – 22 Septembrie)

Citeste continuarea articolului aici: Cum poti sti daca te insala in functie de zodia lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *