Cand vine vorba de amenajarea baii trebuie sa tinem cont de cat mai multi factori printre care si nivelul ridicat de umiditate sau diferentele bruste de temperatura.


Prin urmare accesoriile din material textil care sunt utile in baie trebuie sa absoarba foarte bine apa, sa nu se deterioreze din cauza umiditatii si sa ramane placute la atingere, cu alte cuvinte cand alegi accesoriile pentru baie, trebuie sa te asiguri ca acestea iti ofera tot confortul de care ai nevoie.

Cum alegi halatul de baie

Inainte de model, culoare si marime foarte important in alegerea halatului de baie este materialul din care acesta este confectionat.

Daca materialul este unul de calitate, si halatul va fi mai placut la atingere si va absorbi apa mult mai bine.

Halatul din bumbac poate fi o alegere foarte buna, deoarece acest material absoarbe apa mai rapid si este moale la atingere. Totusi, bumbacul de calitate este impartit in mai multe categorii, cel egiptean si cel turcesc fiind folosite de obicei pentru confectionarea halatelor de baie.

Bumbacul egiptean este cunoscut ca fiind cel mai bun din punct de vedere calitativ, insa pretul sau este mai ridicat decat in cazul celorlalte textile.

Daca nu iti doresti un halat foarte gros, poti opta si pentru unul realizat din catifea tesuta din fibre de bumbac, acest material fiind foarte placut la atingere. O alta varianta ar putea fi halatele de baie din microfibra, care au o tesatura mai fina decat matasea si mai usoara decat alte fibre naturale sau sintetice.

Citeste continuarea articolului aici: Cum alegi materialele textile potrivite pentru baie

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *