Atunci cand vrei sa iti cumperi cele mai bune comode tot ce trebuie sa faci este sa iei in calcul faptul ca aceste obiecte trebuie sa fie perfecte pentru modul in care vrei sa le folosesti.

De aceea, iti prezentam mai multe tipuri de astfel de produse pe care sa le instalezi in casa ta:

1. Comoda clasica

O astfel de comoda este de fapt comoda tv pe care poti sa o folosesti in mai multe scopuri. Daca alegi o comoda cu sertare vei avea un spatiu pe care sa iti pui televizorul, dar si un spatiu in care sa depozitezi anumite obiecte.

De obicei este un mobilier jos si lat cu mai multe sertare. O vei gasi cel mai des in camerele copiilor si in dormitoare pentru ca se folosesti si la depozitarea hainelor sau a produselor cosmetice.

2. Comoda inalta

Comoda inalta este una dintre cele mai bune variante pentru spatiile mici deoarece nu ocupa foarte mlt loc pe podea. O astfel de varianta este mult mai inalta decat cele clasice pentru ca are mai multe sertare puse vertical si nu orizontal.

Astfel, cele mai multe comode iti vor permite s apui in ele aproximativ la fel de multe haine ca in cele clasice. De asemenea, de foarte multe ori vor avea mai mult de 4 sertare pe care sa le folosesti fara probleme.

O astfel de comoda este una dintre cele mai bune variante pentru a pune televizorul, daca este in dormitor, insa trebuie sa nu fie foarte inalta.

Poti gasi o comoda Ikea perfecta care sa raspunda acestor cerinte. In plus, un astfel de produs poate fi folosit cu usurinta si pe post de comoda hol.

3. Comoda cu oglinda

Citeste continuarea aici: Cele mai comune tipuri de comode

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

2 thoughts on “Cele mai comune tipuri de comode

  1. Am gasit pe acest site o multime de informatii interesante despre cum sa imi transform locuinta intr-un spatiu modern si confortabil. Mi-au placut fotografiile care insotesc articolele, iar sfaturile practice m-au ajutat sa-mi dau seama ce imbunatatiri pot aduce camerei mele pentru a o face mai primitoare.

  2. Pentru mine, acest articol a fost foarte util deoarece mi-a oferit o serie de idei si solutii pentru amenajarea livingului meu. Am descoperit noi tendinte in design interior si m-am inspirat din exemplele prezentate. Recomand cu caldura acest site tuturor pasionatilor de decoratiuni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *