In trecut, zona de dining era o camera care era situata separat de zona de living.

In prezent, cu exceptia unor cazuri, ambele zone au aceeasi suprafata, motiv pentru care este util sa cunoastem cateva criterii fundamentale pentru a profita la maximum de spatiul disponibil.

Alegerea celei mai potrivite forme pentru masa de dining, a tipului de scaune si a iluminatului ne va ajuta sa distribuim corect elementele.

Acest ghid practic iti va fi de folos atunci cand va trebui sa iei decizii in ceea ce priveste amenajarea si decorarea zonei de luat masa.

Delimiteaza livingul de dining

In cazul in care nu ai gandit de la inceput o zona de dining in casa, cea mai simpla metoda de a organiza un spatiu dedicat servirii mesei este prin reorganizarea livingului.

Acest mod de amenajare este cu atat mai simplu in cazul configuratiilor open space, de care beneficiaza multe dintre apartamentele moderne si nu numai.

Foarte important este sa delimitezi corect cele doua zone distincte, pentru ca rezultatul sa fie unul de exceptie.

Concret, ceea ce poti face este sa decorezi cele doua spatii in stiluri diferite; pe de alta parte, asezarea unui perete despartitor ca delimitator al acestora este o alta idee accesibila pe care o poti pune in aplicare.

In alte cazuri, insa, asezarea mesei de dining in spatele canapelei extensibile din living poate fi solutia salvatoare.

Alege mobilierul de dining tinand cont de spatiul disponibil

Daca vrei sa amenajezi rapid si fara probleme zona de dining a locuintei tale, alege mobilierul tinand cont de dimensiunea spatiului in care va fi asezat.

Citeste continuarea aici: Amenajarea si decorarea zonei de dining

{{clean}}
{{clean2}}