Un covor ajuta la definirea unui spatiu in cadrul unei camere, precum si la decorarea si conferirea de personalitate si stil sufrageriei.

Covoarele sunt unul dintre acele accesorii esentiale in fiecare casa.

Pe langa faptul ca este un element important in decorare, acest accesoriu se remarca prin confortul pe care il ofera, mai ales iarna, si este completarea ideala pentru canapeaua ta!

Trebuie sa alegi covoare pentru camera de zi, dar nu stii unde sa le asezi, ce dimensiuni ar trebui sa aiba sau ce caracteristici ar trebui sa aiba?

Nu trebuie sa ratezi acest articol, in care enumeram cateva sfaturi pentru alegerea covoarelor pentru camera de zi, tinand cont de ultimele tendinte decorative.

Alege covorul in functie de materialul din care este realizat

Acest prim aspect va cantari destul de mult in cadrul amenajarii, deoarece covorul va avea proprietatea de a conferi spatiului nu doar un aspect anume, ci si o perceptie.

Astfel, poti alege covoare din imitatie de blana daca vrei sa transmiti ideea de caldura, de spatiu cozy si linistit, sau poti alege un covor cu fir scurt, daca vrei ca perceptia sa fie una de spatiu modern, simplist, oarecum minimalist.

Materialul este important si in cazul confortului oferit, deoarece un covor bogat, cu fibre moi si calduroase iti poate oferi confort termic si o senzatie de protectie la nivelul extremitatilor.

Alege covorul in functie de dimensiuni

Dimensiunile camerei vor fi cele care vor dicta de fapt si dimensiunile covorului.

Daca vrei un covor care sa acopere intreaga camera, atunci va trebui sa masori cu atentie zona, pentru a putea alege un covor potrivit.

Citeste continuarea aici: Alegerea covorului din living

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

2 thoughts on “Alegerea covorului din living

  1. Sunt impresionata de diversitatea stilurilor prezentate in articol, de la minimalist la boho chic. Faptul ca sunt oferite sfaturi practice pentru fiecare tip de design face acest articol foarte util pentru cei pasionati de amenajarea spatiilor.

  2. Articolul este foarte bine structurat si ofera informatii utile despre tendintele actuale in designul interior. Ideile prezentate sunt inspiratoare si pot fi puse usor in practica pentru a imbunatati aspectul unei locuinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *