Un tren de jucarie este una dintre jucariile valoroase din punct de vedere educational care nu sunt doar distractive, ci si incurajeaza copilul sa se joace.

In articolul de mai jos iti sunt prezentate cele mai bune motive pentru a alege aceste trenulete electrice si de ce te vei juca mereu cu placere alaturi de copilul tau.

Lista de verificare: Ce ar trebui sa caute parintii atunci cand cumpara un tren de jucarie?

Cand cumperi un tren de jucarie, poate fi respectata o regula care este in general valabila atunci cand cumperi jucarii copii. Se spune: „Cu cat copilul este mai mic, cu atat jucaria este mai mare”.

Aplicata la aceasta jucarie, inseamna: un tren de jucarie care consta din piese individuale mari care nu pot fi inghitite sub nicio forma este potrivit pentru copiii mici intre 1 si 5 ani , deoarece copiilor mici le place sa-si exploreze jucariile cu gura. Si din motive de igiena, un tren de jucarie din plastic are avantajul fata de un tren din lemn ca poate fi curatat

Pentru copiii de la 6 ani sunt recomandate trenulete de vis care vin cu piese mai mici, dar sunt totusi robuste si stimuleaza enorm creativitatea.
Pentru copiii si adolescentii de la varsta de 12 ani, un model de trenulete electrice Piko este visul multora.

Un model de cale ferata nu are de fapt o limita de varsta, deoarece structura sa se bazeaza mai mult pe spatiul disponibil decat pe varsta copilului.

Trenulete electrice: nu doar pentru copii, ci si pentru adulti

Anumite modele de trenulete electrice sunt o replica la scara redusa a unei cai ferate adevarate si, prin urmare, are milioane de fani. Entuziasmul pe care multi copii si adulti il au pentru toti caile ferate este practic transferat la formatul miniatural al acestor trenulete electrice.

Atat copiii, cat si adultii, care au mana pe panoul de control, experimenteaza visul aproape implinit de a avea in sfarsit propria cale feroviara.

Diferitele dimensiuni si ecartamente nominale, locurile de joaca mici si mari, nenumarate accesorii si chiar si o cale ferata de gradina fac din modelele de trenulete electrice sa fie unele dintre cele mai mari, mai ingenioase si mai interesante hobby-uri din toate timpurile.

Citeste continuarea aici: Trenuletul electric: merita sa iti indrumi copilul spre aceste jucarii si sa investesti in diferite modele?

{{clean}}