A considera oglinzile un element static al casei noastre este o greseala. Oglinzile decorative, simboluri ale frumusetii si magiei, pot fi o parte activa a decorului nostru, devenind chiar elemente centrale ale acestuia.

Dar pentru aceasta, trebuie sa folosim eficient si eficace oglinzile decorative. Noi va oferim cateva sfaturi in alegerea oglinzii decorative perfecte, pentru nevoile spatiului si stilul ales.

Marimea perfecta

Oglinzile decorative pe care vrem sa le utilizam in locuinta noastra difera in functie de dimensiune, prin urmare si efectul obtinut in urma amplasarii lor, va fi de asemenea, diferit.

O oglinda mare ofera de la sine un aspect sofisticat si elegant, iar daca se amplaseaza singura va crea o si mai mare impresie.

De asemenea, folosind forme si dimensiuni mai mici si neregulate, impreuna sau separat, putem obtine un efect dinamic dar si de continua miscare.

Atunci cand alegi oglinzile decorative pentru casa ta, trebuie sa tii cont si de dimensiunea acestora.

Este recomandat ca dimensiunea oglinzii sa fie aleasa in functie de camera in care aceasta va fi amplasata si de scopul pe care il va indeplini – decorativ sau functional.

Spre exemplu, daca vrei sa amplasezi o oglinda in hol sau in living pentru a da impresia de mai mult spatiu, iti sugeram sa optezi pentru o oglinda mare, cu dimensiunea de aproximativ 75×75 cm.

Daca vrei sa adaugi un accent unei incaperi, poti alege o oglinda mai mica, cu o dimensiune de 25×25 cm, pe care o poti pozitiona pe un perete mai ingust.

Design-ul si forma

Citeste continuarea aici: Sfaturi in alegerea oglinzilor decorative pentru interior

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *