Iluminatul gradinii este una dintre sarcinile pe care le neglijam uneori atunci cand ne amenajam curtea.

O sarcina care dureaza de multe ori foarte mult timp, deoarece exista mereu plante noi pe care dorim sa le avem si pe care le adaptam in fiecare sezon.

Cu toate acestea, utilizarea iluminatului exterior este unul dintre pasii esentiali in procesul de proiectare, deoarece completeaza frumusetea peisajului, permitandu-ne in acelasi timp sa ne bucuram de curtea noastra pe timp de noapte.

Exista nenumarate optiuni pentru iluminatul gradinii si poate fi coplesitor sa alegem, dar punand putina creativitate si facand cat mai multe cercetari cu privire la sfaturile de iluminat peisagistic, oricare dintre noi poate fi capabil sa ilumineze exteriorul casei, satisfacand atat nevoile practice, cat si cele estetice.

In acest mic ghid despre iluminatul gradinii, iti vom oferi cateva sfaturi de baza privind planificarea si instalarea iluminatului in gradina, atat pe alei, cat si pe elementele pe care vrei sa le pui in evidenta.

Amplaseaza lampadare

Ai aflat de lampadarele de hartie? Ei bine, sunt foarte apreciate si se integreaza minunat in orice decor exterior.

Plus, vor arata grozav in fotografiile tale de la petreceri. Pune cateva in foisor sau in preajma casei si vei crea un efect intim si placut.

Lumineaza poteca

Daca ai o gradina destul de mare incat sa includa o poteca, amplaseaza de-a lungul acesteia cateva lampi solare care sa iti ghideze pasii pe intuneric.

Citeste continuarea aici: Planificarea si instalarea iluminatului in gradina

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Planificarea si instalarea iluminatului in gradina

  1. Ma bucur ca am descoperit acest articol, deoarece imi place sa fiu la curent cu ultimele noutati din domeniul designului interior. Recomand cu caldura tuturor celor pasionati de amenajari interioare sa il citeasca.

  2. Faptul ca autorul a inclus exemple concrete si imagini relevante pentru fiecare tendinta prezentata face ca acest articol sa fie usor de inteles si de aplicat. Este o resursa foarte utila pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca aspectul casei.

  3. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva detaliata asupra tendintelor actuale in materie de design interior. Am gasit multe idei noi pe care cu siguranta le voi aplica in propria locuinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *