In amenajarea camerei de zi, masuta de cafea reprezinta o piesa de mobilier care completeaza cu succes aspectul acestei camere, dar poate avea si un rol cat se poate de functional.

Alegerea masutei de cafea din living ul tau de cele mai multe ori poate fi o provocare. Atunci cand gasim sa achizitionam o masuta pe gustul nostru trebuie sa tinem cont de spatiul de care dispunem, de stilul decorativ pe care il avem pentru a se integra asa cum trebuie, dar si de o buna functionalitate.

Masuta de cafea trebuie aleasa impreuna cu canapeaua, deoarece aceste doua elemente trebuie sa creeze dinamismul necesar si sa se adapteze perfect cerintelor tale. Putem opta pentru masute de diferite forme, inaltimi si materiale, insa este bine sa ne orientam pentru o masuta calitativa si practica.

In continuare iti prezentam cateva sfaturi pentru a putea alege masuta de cafea potrivita casei tale.

Ia in calcul diferenta de inaltime dintre masuta si canapea

O masuta prea joasa sau prea inalta este extrem de inconfortabila. Pentru a evita aceasta situatie, masoara inaltimea sezutului canapelei. Apoi, stai in sezut si determina care e inaltimea la care ti-ar placea sa ajunga suprafata mesei. Daca ai pufuri sau taburete, ia-le si pe ele in considerare.

Citeste continuarea aici: Masuta de cafea perfecta pentru livingul tauprodecor.ro/promotii/

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *