Ceaiul din frunze de zmeura si beneficiile sale pentru sanatatea femeilor. Frunzele de zmeura provin de la planta de zmeura. Sunt benefice pentru toate categoriile de femei, dar in special pentru cele insarcinate.

Sunt bogate in potasiu, magneziu, complexul de vitamine B si fier, fiind foarte bune in cazul aparitiei crampelor in picioare, pentru ameliorarea greturilor si pentru imbunatatirea somnului in decursul sarcinii. Combinatia de nutrienti le face extrem de benefice pentru sistemul reproductiv feminin.

Femeile folosesc frunze de zmeura in timpul perioadelor menstruale dificile sau dureroase, pentru prevenirea avorturilor spontane, impotriva greturilor matinale asociate sarcinii si pentru a usura travaliul si nasterea.

Frunzele de zmeura si beneficiile pentru sanatate:
1. Vitaminele B si C
Complexul de vitamine B este responsabil pentru o multime de functii, care de multe ori, se intercoreleaza. Acestea transforma nutrientii in energie, regleaza hormonii de stres, maresc nivelul de colesterol bun (HDL) si ajuta la mentinerea sanatatii pielii si parului.

Pe de alta parte, Vitamina C ajuta corpul sa formeze si sa sustina unele dintre componentele vitale, inclusiv pielea, vasele de sange, oasele si tesuturile conective.
2. Calciu

Citeste continuarea articolului aici: Frunzele de zmeura si influenta lor benefica asupra sanatatii femeilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *