In ultimii ani, munca la distanta a fost un mod de lucru din ce in ce mai utilizat si luat in considerare de catre companii, dar implementarea sa a fost accelerata de situatia actuala cauzata de coronavirus, facand-o o realitate pentru multi angajati.

Desfasurarea activitatii de acasa economiseste timp si bani prin evitarea navetei, ajuta la reconcilierea vietii profesionale cu viata de familie si sporeste optiunile de lucru pentru persoanele cu mobilitate redusa.

In plus, unii experti sustin ca aceasta creste productivitatea prin utilizarea noilor tehnologii ale informatiei si comunicatiilor si printr-o mai mare flexibilitate in organizarea muncii.

Cu toate acestea, mentinerea productivitatii si a motivatiei atunci cand lucrezi de acasa poate fi o provocare.

Cel mai frecvent motiv invocat a fost acela ca nu suntem la fel de productivi cand lucram de acasa sau ca lucram mai mult, iar unii angajati chiar afirma ca lucreaza pana la ore mult mai tarzii de acasa.

Din acest motiv, iti impartasim in acest articol cateva motive pentru care nu esti productiv atunci cand lucrezi de acasa si ce poti face pentru a contracara acest lucru.

Esti mai usor distras de la activitatile pe care ti le-ai propus

Fie pentru ca e mult mai mare tentatia de a te intrerupe, fie pentru ca gasesti mii de motive sa „rezolvi” ceva exact atunci cand iti propui sa lucrezi mai cu spor: copilul are nevoie de ceva, ti-ai amintit ca nu ai udat florile sau, de ce nu, ai uitat mancarea pe aragaz.

Daca nu ti-ai propus un program strict, pe ore, pe care sa il respecti, e greu sa nu cedezi micilor intreruperi care se cer mereu „rezolvate” tocmai cand lucrezi mai cu spor.

Nu ai un coltisor anume creat pentru birou

Daca pana acum nu erai obisnuit sa lucrezi de acasa, de la un birou creat anume, e destul de greu sa te acomodezi dintr-o data.

Citeste continuarea aici: De ce nu esti productiv atunci cand lucrezi de acasa?

{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “De ce nu esti productiv atunci cand lucrezi de acasa?

  1. Am apreciat faptul ca autorul a luat in considerare si aspecte practice, precum modalitatile de montare a lambriurilor sau posibilitatile de intretinere a acestora. Acest articol mi-a oferit toate informatiile de care aveam nevoie pentru a lua deciziile corecte in ceea ce priveste achizitia si utilizarea lambriurilor.

  2. Am fost impresionat de fotografiile incluse in articol, care au aratat foarte clar cum pot fi folosite lambriurile pentru a crea un aspect elegant si sofisticat in orice incapere. Mi-au dat multe idei noi pentru proiectul meu de renovare.

  3. Articolul este foarte bine scris si detaliaza perfect diferitele tipuri de lambriuri disponibile pentru decorarea interioara. Mi-a placut in mod special partea despre avantajele si dezavantajele fiecarui tip de lambriu, care m-au ajutat sa iau o decizie informata atunci cand am redecorat casa mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *