Bucataria este unul dintre cele mai importante spatii din orice casa si locul unde majoritatea dintre noi petrecem ore indelungate.

Pe langa faptul ca este un loc pentru gatit, a devenit un spatiu social in care impartasim momente bune cu prietenii si familia.

In zilele noastre, bucataria este mult mai mult decat o simpla camera in care se prepara mancarea. Din cauza intensitatii vremurilor, a grabei, a agitatiei, a programelor interminabile… bucataria devine adesea un fel de sala de mese improvizata.

Daca te gandesti sa ii dai un alt aspect, iata cateva sfaturi pentru a transforma bucataria intr-un mediu elegant, perfect pentru clipe petrecute alaturi de prieteni.

Delimiteaza spatiul pentru gatit si spatiul pentru dining

Un prim pas pentru a-ti transforma bucataria intr-un spatiu confortabil si potrivit unei dupa-amiezi sau unei seri alaturi de amici este delimitarea zonelor.

Nimeni nu se simte bine intr-un spatiu dezordonat, in care isi gasesc loc si oale cu mancare, si vase murdare, si ustensile pentru gatit.

De aceea, daca vrei sa stai de vorba cu prietenii la un pahar de vin, pune limite clare, fizice, intre locul destinat prepararii de mancare si locul pentru relaxare.

Poti folosi un „perete” dintr-un corp de mobilier cu rafturi, o draperie colorata sau ghivece cu plante agatatoare.

Daca ai o bucatarie deschisa, cu atat mai bine. Poti amenaja un colt de relaxare in imediata apropiere, alegand un coltar de living reversibil, dupa care adaugi o masuta de cafea si gata. Ai tot ce iti trebuie pentru un spatiu relaxant!

Investeste in vesela si accesorii festive, fara nicio ocazie speciala

Cine spune ca tacamurile festive se folosesc doar de Craciun sau cu ocazia altor sarbatori?

Citeste continuarea aici: Bucataria! Un adevarat loc de relaxare!

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *