Aproape toata lumea cauta acelasi lucru atunci cand isi cumpara sau isi renoveaza casa: mai mult spatiu si mai multa lumina.

Nu toata lumea isi poate permite o casa cu dimensiuni mari si ferestre uriase, dar cu cateva sfaturi simple de design interior ne putem apropia de obiectivul nostru.

In ultimii ani, utilizarea din ce in ce mai frecventa a tehnologiei si a retelelor de socializare ne permite sa aflam rapid si usor despre tendintele si stilurile internationale in materie de design si decoratiuni interioare.

De aceea, iti prezentam principalele tendinte in materie de design si decoratiuni pentru acest an.

Obiectele de mobilier

Anul acesta mobilierul inclina spre culori mai inchise. Ne indepartam de nuantele de lemn palide, albite, care au fost extrem de populare datorita tendintei scandinave din ultimii ani.

In acest an, tonurile de lemn mai intunecate aduc o renastere a farmecului retro si ofera o abordare proaspata a luxului modern.

In plus, lemnul continua sa fie o tendinta, mai ales atunci cand este combinat cu alte materiale, cum ar fi sticla si metalul, in solutii de design foarte valoroase si originale.

Manerele si picioarele din metal sunt finisajele perfecte pentru a adauga o nota suplimentara de farmec. O fuziune de nuc, auriu, alama si marmura neagra confera un aer foarte sofisticat multor piese de mobilier.

Decorul peretilor

Pentru decorul peretilor din locuinta, tapetul va fi o solutie potrivita pentru anul acesta. Este indicat ca tapetul sa contina motive ce evoca natura, precum palmierii sau padurile, care vor influenta designul oricarei incaperi.

Mai mult, natura se face remarcata atat in decorul peretilor, cat si in modelele de perne, prosoape sau lenjerii de pat.

Citeste continuarea aici: Amenajarile interioare si tendintele in design interior de anul acesta

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Amenajarile interioare si tendintele in design interior de anul acesta

  1. Este impresionant cat de multa munca si atentie la detalii se investeste in designul interior. Aceste idei prezentate sunt cu adevarat inspirante si m-au motivat sa imi imbunatatesc propriul spatiu de locuit.

  2. Ma bucur ca am dat peste acest articol pentru ca mi-a oferit multe idei noi pentru a-mi decora casa. Am gasit multe informatii utile si inspiratie pentru a imi reimprospata spatiul de locuit.

  3. Articolul este foarte bine structurat si detaliaza foarte bine cele mai importante elemente de design interior. Mi-a placut modul in care au fost prezentate diferite idei pentru amenajarea unui living modern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *