Daca ai un living dreptunghiular a carui forma te exaspereaza atunci cand vine vorba de decorare, acest articol este pentru tine. Te vom ajuta sa profiti la maximum de spatiul tau si sa il faci sa para mult mai mare si mai armonios din punct de vedere al proportiilor.

Camerele de zi dreptunghiulare se caracterizeaza prin faptul ca sunt mai lungi decat late si ca au, in general, zone de trecere. De aceea, trebuie sa optimizam spatiul, astfel incat toate elementele necesare sa incapa in el si sa lasam loc pentru circulatie.

Poti vedea mai jos diferite idei pentru a pacali ochiul si pentru a face camera de zi sa para mai mare prin diferite tehnici vizuale si configuratii ale spatiului, precum si prin alegerea pieselor de mobilier.

Aranjarea corecta a mobilierului, separarea virtuala a zonelor si diferite efecte optice pot ajuta camera de zi sa para mult mai mare si mai armonioasa. Arunca o privire mai jos la aceste idei pentru a profita la maximum de aceasta camera dreptunghiulara.

Pastreaza o atmosfera aerisita

Primul pas atunci cand vrei sa maximizezi spatiul din livingul tau este sa renunti la mobilierul vechi si incarcat care creeaza imaginea unei camere mult mai inguste. In ce priveste zona de luat masa, e preferabil sa o amenajezi intr-un capat al camerei, ca sa nu aglomerezi spatiul din fata canapelei.

Tot pentru a elibera spatiul din fata canapelei, o poti incadra cu doua masute de cafea mai mici sau cu doua taburete. Poti profita de diferite oferte, pentru a-ti achizitiona toate piesele de care ai nevoie in acelasi timp, fara sa combini elementele din mobilierul invechit cu decoratiunile moderne.

Foloseste cat mai multe rafturi

Cea mai buna inventie pentru spatiile mici sunt rafturile de carti. Desi la baza ele au fost create doar pentru a crea coltul de lectura, acum rafturile sunt solutia ideala pentru a sustine obiectele de decor din camera care ocupau in trecut mobila veche din sufragerie.

Pozitia televizorului conteaza

Este important ca televizorul sa fie pozitionat intr-un loc potrivit, pentru ca toti invitatii sa poata privi simultan si dintr-o pozitie confortabila. Modul ideal de amplasare a televizorului este in fata canapelei, fie prins de perete, sau pe o masa la nivelul ochilor.

De asemenea, trebuie sa tii cont de lumina camerei, pentru ca aceasta sa nu se reflecte in timpul zilei direct in ecranul televizorului, mai ales daca nu folosesti draperii de culoare inchisa pentru geamuri. Asigura-te si ca exista intotdeauna loc de trecere intre canapea si televizor.

Tine cont de lumina

Citeste continuarea aici: Amenajarea mobilei intr-un living dreptunghiular

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Amenajarea mobilei intr-un living dreptunghiular

  1. Sunt impresionat de varietatea stilurilor prezentate in acest articol. De la designul modern si minimalist, pana la stiluri mai clasice si boeme, exista optiuni pentru toate gusturile. Apreciez sfaturile despre cum sa ne asiguram ca mobilierul se potriveste in mod armonios cu restul decorului. Un articol informativ si inspirational!

  2. Acest articol mi-a starnit curiozitatea in ceea ce priveste noile tendinte din designul interior. M-am bucurat sa citesc despre conceptul de minimalism si despre cum poate fi aplicat intr-o locuinta. De asemenea, sfaturile despre cum sa folosim lumina naturala pentru a evidentia anumite elemente sunt extrem de valoroase. Un articol excelent, care m-a inspirat sa imi reorganizez propriul spatiu.

  3. Am fost mereu pasionat de designul interior si acest articol mi-a oferit noi idei si sugestii interesante. Cred ca alegerea corecta a culorilor poate schimba complet atmosfera unei incaperi si poate crea un spatiu placut si relaxant. De asemenea, sfaturile despre cum sa folosim texturile si materialele potrivite sunt extrem de utile. Foarte multumit de acest articol!

  4. Articolul este foarte interesant, oferind o privire detaliata asupra tendintelor actuale in designul interior. Ma bucur sa vad ca se acorda atentie si detaliilor mici, cum ar fi alegerea culorilor si a materialelor potrivite pentru mobilier. De asemenea, ideea de a combina elemente clasice cu cele moderne in decorul unei case este foarte inspirata. Felicitari pentru acest articol informativ si bine scris!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *