Daca tusiti sau aveti nasul infundat, se poate sa fi folosit Vicks VapoRub pentru a va alina suferinta. Probabil ca v-ati uns pe piept pentru a diminua simptomele unei raceli sau a unei gripe si pentru a putea dormi mai bine pe timpul noptii.

Totusi, foarte multe persoane care il utilizeaza spun ca acest unguent popular functioneaza mai bine prin aceasta tehnica. In loc sa il aplicati pe piept, ar trebui sa il ungeti pe talpile picioarelor.

Cat de adevarat este?
Respectiva afirmatie s-a raspandit pe Facebook si pe multe forumuri de pe Internet. Aceasta metoda neortodoxa de folosire a Vicks precum un tratament pentru tuse necesita sa va puneti sosete in picioare dupa ungere.

Conform celor care sustin aceasta metoda, ar trebui sa aplicati crema inainte de a va baga in pat. Se spune ca puteti simti vaporii unguentului cum ajung pana la gat si ca functioneaza cel mai bine atunci cand il folositi inainte de a va culca.

Dar ramanem cu intrebarea, este adevarat sau nu? Desi exista o multime de oameni care jura ca aceasta metoda a functionat in cazul lor, nu exista nicio dovada stiintifica in privinta eficacitatii acestei solutii. Totusi, tehnica nu este noua.

Citeste continuarea articolului aici: Aplicarea gelului Vicks pe picioare va poate ajuta sa scapati imediat de tuse